Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

pirmdiena, 2011. gada 11. aprīlis

10 April 2011

Montekjū vēstījums svētdienai 10.aprīlim/2011

Pirmkārt, mēs jums paskaidrosim, kāpēc nevarējām kontaktēties pagājušajā nedēļā. Tavs sapnis piepildījās. Tu uzstājies konferencē Īrijā, tās nosaukums bija- PRETIM JAUNAJĀM DIMENSIJĀM. Laiku pa laikam tā notiek- pasaules atmošanās Gaismai ietekmē mūsu iknedēļas komunicēšanos. Īrijā tu spēji savienoties ar dvēselēm no sensenajiem laikiem, no laikiem, kad gaisma bija normāla lieta un parādība, kad mēs visi dzīvojām gaismas piepildīti, kad visi priecājās par pilnas apziņas esamību, kad visums bija viena liela savstarpēji saistīta ģimene. Mēs atkal pie tā atgriežamies. Jau esmu brīdinājis- Tumsas Kabala darīs visu, lai kavētu cilvēces atmodu. Un sadomās vēl daudzas lietas. Jūs esat liecinieki sabrukumam, tā sauktajām „kritiskajām situācijām” kas tiek radītas kā iemesls kara uzsākšanai, bet patiesībā, viss ir jau iepriekš izplānots. Uzdodu jautājumu, kāpēc joprojām ticat absolūtajiem meliem, kas tiek lietoti kā iejaukšanās iemesli kādas valsts dzīvē. Bēdīgi, bet pie varas un valdībā atrodas tie, kurus tur ielikusi Tumsas Kabala, lai kalpotu Kabalai. Neļaujiet sevi apmuļķot ar skaistiem vārdiem un apgalvojumiem, tie tiek teikti tikai un vienīgi tāpēc, lai jūs kontrolētu.



Jūsu ķermeņos patlaban notiek pārmaiņas. Tās visas ir pozitīvas. Jūs līdzināties pumpuriem, kas atveras par skaistām dvēselēm, kas patiesībā arī esat; jūsu dvēseles gaisma spīd tumsā. Tas notiek pilnīgi visur, pat zemēs, kur pie varas atrodas visīstākie tirāni. Cilvēki sauc pēc apgaismības. Tie vēršas pie Deivida Aika un taujā tālāko ceļu. Viņa prāts un gars ir tīri. Viņa virzošais spēks ir atbrīvot cilvēci no tirānu kontroles. Saistieties ar Deivida Aika enerģiju pēc iespējas biežāk. Izbaudiet to mīlestību, ko Deivids izjūt pret visu cilvēci. Meklējiet tos, kuri runā patiesību. Tik daudzi šobrīd savu laiku un enerģiju velta Lielās Atmodas tuvināšanai.



Tumsas Kabalas centieni un pūles tikai pierāda to, cik izmisīga ir viņu vēlēšanās apstādināt Atmodu. Šobrīd dzimst bērni ar pilniem DNS, bet valdības patlaban uzstāj, lai mazuļi tiktu vakcinēti jau divu mēnešu vecumā un tā aizkavētu čiekurveida dziedzera savienošanos ar Garu. Uz mirkli padomājiet par to. Tie ir tie paši cilvēki, par kuriem balsojāt. Atcerieties, kad tie vērsās pie jums pirmsvēlēšanu kampaņās, tad smaidīja un solīja strādāt visu labumam. Pamatu pamats ir sekojošs- nav svarīgi par ko balsojat, tie kalpo vieniem kungiem!



Un atkal atkārtoju „nekas nav tā kā izskatās”, viss ir ilūzija. Ar katru dienu tas kļūst aizvien saskatāmāks, nāk aizvien jauni atklājumi un sapratnes. Sports, TV, mode, kino un mūzika- tas viss tiek lietots ar vienu mērķi- novirzīt jūs, aizkavēt patiesības saskatīšanu. Pavērojiet cilvēkus, kuri kontrolē šīs industrijas: tie visi ir saistīti ar Kabalu. Šonedēļ pati varēji par to pārliecināties- tas naids, kas mājo šajos cilvēkos, kuri nepieder viņu rasei vai ticības sistēmai! Tieši tāpat kā tad, kad es pārgāju Garā. Pavisam drīz mēs redzēsim viņus patiesā gaismā- parazīti, kas dzīvojuši no citu cilvēku izmisuma un ciešanām, cilvēkus tie uzskatījuši par zemākām būtnēm. Pāreja atklās reālo patiesību. Jūsu planētai nodarītie postījumi tiks ‘salaboti’. Tā tiks atjaunota visa savā cēlumā, varenībā un diženumā. Dienas kārtībā būs miers un mīlestība. Uz visiem laikiem tiks pārtraukta nogalināšana. Citu planētu draugi parādīs un pastāstīs, kā dzīvot uz Zemes bez vajadzības nogalināt vai iekarot citas valstis vai planētas. Atkal izbaudīsiet astrālos ceļojumus. Ticiet, ka varat un spējat atvērt sevi un savu prātu visām iespējām, tad apjautīsiet savas būtības bezgalību- domas spēku. Tas ir tik vienkārši. Jūs tad neuzsāksiet dzīvi ar ierobežojumiem. Ierobežojumi jums tika uzspiesti.



Viss slēptais iznāks gaismā. Banku sistēmas Kabalai, kas radījusi tādas ciešanas un destrukcijas, vairs nebūs varas, jo nauda kā tāda, vairs neeksistēs. Tie radīja pasakainas bagātības no nekā. Viņu spējas ‘muļķot’ cilvēkus, liekot tiem noticēt, ir acīmredzamas pat šodien, kad jau tik daudz kas ir atklājies. Jūs nevarat saprast un pieņemt faktu, jūs nespējat noticēt tam, ka līdzcilvēki var būt tik ļauni. Jums jāmācās NETIESĀT citus, vadoties pēc saviem standartiem un uzskatiem. Tieši tādēļ Tumsas Kabala šodien atrodas tur, kur tā atrodas. Jums jāiemācās saskatīt ļaunums tur, kur tas patiešām ir. Lūdziet par tiem, sūtiet tiem mīlestību. Viena pati Mīlestība jau kliedēs viņu ļaunumu. Tikai tāpēc, ka tie izskatās tieši tāpat kā jūs, tas nenozīmē, ka tie IR tādi paši kā jūs. Tā ir svarīga mācību stunda. Tumšie nevar eksistēt gaismā, tādēļ jums visu laiku jārada mīlestība un gaisma. Tas atbrīvos no tirānijas. Redziet sevi, piedaloties Lielajā Kampaņā, lai atgrieztu jūsu pasauli mieram un mīlestībai.



Šajā rīcībā viens ar otru savienojas visi īstie cilvēki, tie atbalsta un palīdz viens otram. Un nav svarīgi- kur tie atrodas, visi savienojas kā viens. Tu zini, mana mīļā, mūsu plānus par to kā atkal savienoties ar Zemi. Mēs pieskatām Zemi. Mēs pēc iespējas aizkavējam Kabalu tās plānu realizēšanā, viņu izmisīgajās pūlēs saglabāt kontroli. Tas pielīdzināms piramīdai: virsotne sakustās, ja apakša izplešas un izjauc atbalstu. Lucifers zaudē varu. Neļaujiet novērst sevi no likteņa. Neticiet valdībām. Skatieties uz viņu DARBIEM: pēc DARBIEM viņus pazīsiet. Vārdi maldina. Jūs esat modušies, jūs vairs nevar maldināt. Kad esat sastapušies ar realitāti, tad varat doties tālāk uz priekšu.



Mēs, Garā, esam ļoti pateicīgi visiem tiem, kuri nes gaismu citiem šajos tik svarīgajos pārejas laikos. Vienmēr esmu ar jums, atbalstot un palīdzot, kad vien vajag, lai tikai vestu jūs uz priekšu. Tas nav no vieglajiem ceļiem. Atceries, kad biju uz Zemes, es mēdzu teikt: „Kopā mēs varam pieveikt pasauli”. Mūsu mīlestībai bija tāds spēks. Tagad es saku- tas joprojām tā ir un būs. Tevi apbrīnojošais, Montī.


Tulkoja Māra Brante



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available on