Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2012. gada 26. februāris

26.2.12


   Montekjū vēstījums 26.februārī/2012


Šī tev bija spriedzes pilna nedēļa, cenšoties tikt galā ar visparastākajām ģimenes lietām, kā arī strādājot ar Garu. Divas lomas pildīt nav viegli. Mēs jau teicām, ka vari sagaidīt negaidītas lietas, bet pat tu negaidīji, ka tiks atklāti daži Vatikāna noslēpumi. Neko vairs nevar noslēpt, tie laiki pagājuši. Maskas kritīs un redzēsiet notikumus, lietas un cilvēkus patiesajā gaismā, nevis viltus. Tie, kuri gandrīz ir iznīcinājuši jūsu planētu, nespēs vairs saglabāt savu izskatu- jo enerģijas mainās. Viņiem dzīve kļūs īpaši grūta.

Baņķieri joņo visos virzienos, cenšoties sev nodrošināt drošas debesis. Kā žurkas tie pamet grimstošu kuģi. Ļoti interesanti būs redzēt, kā valdības tiks galā ar meliem par jaunu karu uzsākšanu, ko tie tik ļoti vēlas uzsākt.

Mums ir izdevies nobloķēt ļoti daudzas lietas. Un tā mēs arī turpināsim. Cilvēki mostas un sāk saskatīt pārmērīgo un mākslīgi uzspiesto cenu celšanos un izmaksu pieaugumu, jo tieši tā tiek izplatītas bailes no bezpajumtniecības, kā arī tiek darīts viss, lai novirzītu jūs no skaidra redzējuma par to, kā bankas novedušas jūs līdz šādām situācijām. Mēs sakārtosim šo problēmu pēc

iespējas ātrāk. Lūdzu, neļaujieties bailēm un stresam, jo tas ir tas, ko tie vēlas. Mūsu plāni jau sākuši īstenoties. Mēs nepametīsim jūs. Mācieties uzticēties un lūgt palīdzību brīžos, kad nejūtaties droši. Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos. Jūsu pasaule savā vēsturē pietuvojas ļoti tumša perioda beigām. Tā kā ikviens no jums mostas, iededzas jauna gaisma. Tā darbojas kā signāluguns, kā bāka un rada pārmaiņu enerģiju, kas tik ļoti vajadzīga tumsas likvidēšanai.

Kabalas pārstāvji meklē drošu vietu. No cilvēces ir atkarīgs, kas ar tiem notiks tālāk. Viņu Gaismas veidam te vairs neatradīsies vieta. Senie druīdi sludināja mīlestību; ar mīlestību tie dzīvoja. Jūsu pasaule atgriežas pie šāda dzīvesveida. Coptic church (sens kristietības virziens Ēģiptē- tulk. piezīme) ir vienīgais to laiku liecinieks. Jūsu priekšā atveras pilnīgi jauns dzīvesveids un ikvienam pavērsies absolūta pilnība un pietiekamība tiklīdz samazināsies manipulācijas un pagrimums. Jums jāšķērso vēl daži tilti, tad sāksiet priecāties un izbaudīt dzīvi tādu, par kādu šobrīd varat tikai sapņot. Slimības pazudīs. Lielākā slimību daļa ir cilvēku radītas, lai nodrošinātu ienākumus zāļu ražotājiem. Pienācis laiks pieņemt, ka viss tas, ko esat pieņēmuši kā sev labu, patiesībā ir tieši pretējs. Ja jums saka, ka tas jums neder, tad pilnīgi skaidri ziniet, ka der gan. Tāda nu ir viņu ļauno plānu viena daļa, lai varētu jūs kontrolēt un likvidēt. Bet visi populācijas samazināšanas plāni izgāzīsies; tādus lēmumus viņi nevar pieņemt. Cilvēkiem ir pietiekoši daudz telpas, lai visi dzīvotu harmonijā.

Viss jauki vien satuvojas un risinās. Tas, ko es jums lūdzu, ir- uzticēties un atteikties noticēt viņu meliem. Pieprasiet pierādījumus, ja vajag. Parādiet, ka kontrolējat jūs. Nebaidieties! Pienācis laiks pastāvēt par savām tiesībām.

No cilvēkiem mēs prasām tikai to, ko tie patiešām var izdarīt. Viss, kas no jums tagad tiek prasīts, ir kas tāds, ko paši brīvi piekritāt izdarīt pirms savas piedzimšanas. Jums katram ir jāizpilda sava misija. Uzskatiet to par mīlestības darbu. Ieklausieties tikai labos cilvēkos.

Tu, mana mīļā, esi nogurusi. Ģimene prasa savu tiesu. Tagad esi pelnījusi atpūtu. Mēs turpināsim darbu vēlāk. Es ļaušu tev tagad atpūsties. Es esmu tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.


Andromediešu gaisa kuģis, ko vēroju jau kopš Ziemassvētkiem, tagad apskatāms YouTube. Tas nofilmēts Eseksā (Anglijas austrumos).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TXcNfjv5zB4



Website: The Montague Keen Foundation

Tulkoja: Māra Brante
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru