Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2012. gada 29. aprīlis

29.4.2012


   Montekjū vēstījums 29. aprīlī/2012


Mana mīļā Veronika, ļoti labi zinu par tavām dziļi izjustajām sāpēm, jo no visām pusēm šobrīd saņem daudzus ziņojumus par Lielo Maldināšanu. Zinu, ka ir grūti saprast, kā cilvēki spēj piemānīt tik daudzus un tik ilgu laiku. Problēma ir tāda- cilvēki redz tikai to, ko vēlas redzēt. Diemžēl, pienācis laiks, kad vairs nav iespējas izvēlēties. Pienācis laiks saskatīt lietas tāds kā tās ir, nevis tādas kā gribētos tās redzēt.



Tevi nežēlīgi maldināja cilvēki, kuriem biji uzticējusies. Kabala ir maldināšanas un krāpšanas eksperti, un gadu gadiem praktizējušies šajā jomā. Kabala domāja, ka jau visu izdarījusi, bet tomēr visus nespēj apklusināt. Deivids Aiks, Aleks Džons, Gilads Atzmons, Maikls Carions (David Icke, Alex Jones, Gilad Atzmon, Michael Tsarion) un daudzi citi; tāpat arī daudzo mājas lapu veidotāji, kuri izrādījuši rakstura stingrību un spējuši nostāties pret apvainojumiem un uzbrukumiem, tiem visiem piemīt drosme atklāt patiesību. Šie cilvēki ziedojuši savas personīgās dzīves nolūkā atklāt patiesību, glābt jūs no Kabalas ieplānotā likteņa.

Pienācis laiks sākt runāt, sanākt kopā, PAŅEMT ATPAKAĻ SAVU SPĒKU. Arī reliģijas jums atņēmušas spēku. Tās piespieda dzīvot zem savas kontroles. Jums jāsaprot, ka reliģija ir daļa no Kabalas. Es saku, jūs katrs pats atbildat par sevi. Kabalas plāni par daudzu cilvēku dzīves iznīcināšanu nu pieejami publiskajā telpā. Vai jūs gatavojaties sēdēt rokas klēpī salikuši un neko nedarīt, lai aizkavētu šādas zvērības?

Jums jāsastopas ar PATIESĪBU. Ticiet man, labāk to redzēt un rīkoties, nekā nedarīt neko un vēlāk redzēt visu mīļo un dārgo iznīcinātu. Laikam šobrīd ir ļoti būtiska nozīme. Jums vairs nav laika. Lūdzu, neizniekojiet šo jums tik dārgo laiku triviālās lietās, kas radītas vienīgi nolūkā novērst jūs, un tā novērst jūsu domāšanu no problēmām, ar kurām jums ir jātiek galā. Jūsu un planētas nākotne atrodas jūsu pašu rokās. Kad patiešām sevī sapratīsiet, ka ikviens esat spēcīga Gaismas Būtne un savienosieties ar to, tad viss tiks izglābts. Jums- 99%- pieder spēks; tas 1% ir nulle bez jūsu atbalsta. Pienācis laiks paņemt atpakaļ savu spēku. Uzticieties savai sirdij, ne galvai. Jūsu prāti un domāšana ir piesūcināti un atrodas Kabalas kontrolē. Tas būs jūsu augstākais jebkad pieņemtais lēmums, tieši tāpēc tik daudz kas no tā ir atkarīgs. Viss, kas jums jāzaudē- ir kontroles važas, kas tūkstošiem gadu garumā tik ļoti grāvušas un kaitējušas cilvēces dzīvēm, un cilvēki neko nav darījuši, lai to visu novērstu. Jūs ļāvāt tam notikt. Līdz šai pašai dienai jūs turpināt uzticēties nepareizajiem cilvēkiem. Jūs ticiet viņu teiktajam. Jūs joprojām nevēlaties saskatīt faktu, ka tie dara pilnīgi pretējo tam, ko runā. Politiķu pasaciņas ir tieši tas- Pasakas. Kāpēc vienmēr tajās iekrītiet? Viņiem nav ne mazākā nodoma izpildīt savus „solījumus”. Politiķi visi atbild un atskaitās Kabalai, citādi tie neatrastos politikā.

Atcerieties, kas notika ar Džonu F Kenediju, kad viņš runāja patiesību! Tāds bija viņa liktenis, jo viņš uzdrošinājās pārkāpt pār līnijai un pieprasīt PATIESĪBU. Padomājiet, kāda tagad būtu pasaule, ja Kenedijs būtu turpinājis iesākto un jau tad tiktu atklāta patiesība. Viņš pārkāpa robežai un samaksāja par to ar savu dzīvi. Viņš bija goda vīrs. Un nekad netiks aizmirsts. Jūsu planētas un cilvēces nākotne šobrīd atrodas jūsu rokās. Jā, jūsu- visu jūsu rokās. Vai esat gatavi darīt visu, lai glābtu cilvēci un planētu no Kabalas tumšajiem plāniem?

Pavisam blakus jums atrodas Gara Pasaule un tā palīdzēs grūtajos laikos. Pieņemiet beidzot faktu- tie, kuriem uzticējāties, ir jūs pievīluši. Atrodiet savu paša stiprumu. Jūs zināt, ka to varat. Kopā mēs atbrīvosimies no Kabalas pasaules. Jūsu pasaulē visa kā ir vairāk kā patiesībā jums vajag.

Kaut es to visu būtu sapratis tad, kad vēl atrados uz Zemes. Biju pārāk iegrimis darbā, lai redzētu apkārt notiekošo. Esot Garā, mana mīļā, ikviens redz visu; nekas nav noslēpjams. Tik viegli ir ļauties kontroles un mulsināšanas straumei. Un atkal, es lūdzu un saku- lūdzu, neiekrītiet BAILĒS, kas bez apstājas tiek lietotas jūsu kontrolēšanai, neuzķerieties tādām frāzēm- kā piemēram „Karš teroram” ko izsaka tie paši cilvēki, kas izraisa šo teroru. Turiet savā tuvumā draugus un savus ienaidniekus sev vēl tuvāk. Atpazīstiet savus ienaidniekus. Vērojiet viņu rīcību un pētiet viņu plānus.

Jums visapkārt ir draugi un sēž tajā pašā laivā, tāpēc jums jābūt un jūs esat viens otram. Kad sanāksiet kopā, neskatoties uz rasi vai pārliecību, un pieņemsiet faktu, ka visi esat kopā, tad gūsiet panākumus. Kopā rīkojoties jūs pārņemsiet savu dzīvju kontroli, palīdzēsiet tiem, kuriem tas vajadzīgs, un būsiet un dzīvosiet viens otram kā nekad agrāk. Aizmirstiet visas tās mākslīgi radītās un uzspiestās sadaļas, kas tika radītas tāpēc, lai šķirtu jūs vienu no otra, no līdzcilvēkiem. Atgriezieties pie Gaismas, no kuras reiz nācāt. Pieprasiet un paņemiet atpakaļ savu planētu, un atkal kļūstiet par visuma daļu. Pieredziet MĪLESTĪBU, ko aptraipīja tādi, kuri izvēlējās vispār neko nezināt par MĪLESTĪBU. Skatieties ar mīlestības acīm uz visām cilvēkbūtnēm un visu radīto. Atkārtoju, skatieties ar mīlestību uz savu skaisto planētu, uz kuras jums ir tā palaimējies atrasties.

Jūs izvēlējāties atrasties uz Zemes šajā lielo pārmaiņu laikā. Jūs izvēlējāties īstenot šīs pārmaiņas; atjaunot savu planētu; likvidēt bīstamās ķimikālijas, kas apzināti tika lietotas, lai iznīcinātu planētu. Daba un visas DABĪGĀS lietas kļūs par dzīves sastāvdaļu.

Es zinu, mīļā, ka tu sapņo par dienu, kad visi cilvēki dzīvos saskaņā un mierā. Tā diena tuvojas. Cik drīz tā pienāks, tas atkarīgs no jums. Nav laika, ko varētu izšķiest. Pieņemiet, ka jūs to varat izdarīt. Citādi no jums to neprasītu. Lai viss ko darāt, tiktu darīts MĪLESTĪBĀ.

Mana mīļā, zinu, ka visu laiku apzinies manu mīlestību. Palieku tevi vienmēr apbrīnojošais Montī.



Website: The Montague Keen Foundation

Tulkoja: Māra Brante
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru