Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

pirmdiena, 2010. gada 29. novembris

28 November 2010




Svētdiena, 28.novembris/2010


Atkārtoju „nekas nav tā kā izskatās” , neticiet tam, ko jums stāsta par tām daudzajām sagudrotajām situācijām, kas tīši izveidotas, lai radītu Bailes un Kontroli. Atcerieties Piramīdu- tie, kuri atrodas tās virsotnē, tiem ir vajadzīgas jūsu Bailes un Piekāpšanās, lai turpinātu valdīt pār jūsu pasauli. Aizvien vairāk cilvēku izies no piespiedu snaudas un hipnotiskās prāta kontroles par to, ka esat apstākļu upuri un pamodīsies patiesajai situācijas Realitātei. Jo vairāk viens pret otru izturēsieties ar Mīlestību un Sapratni, jo vieglākas būs Pārmaiņas. Mēs apsolījām to, ka Patiesība jūs atbrīvos, tagad jau redzat, ka Patiesība izplūst tik daudzos virzienos un tā tiek saprasta un pieņemta. Šis ir Patiesības laiks, kopā ar Patiesību tuvojas Jaunā Realitāte. Vienīgie cilvēki, kuri vēlas Karu ir tie, kuriem vajag radīt Bailes un aizkavēt jūs uzzināt patiesību par viņiem pašiem, jo tad, kad ierindas cilvēki uzzina Patiesību un atņem savu atbalstu valdošajiem, valdošie zina, ka VIŅU KORUMPĒTĀ PASAULE SABRŪK UZ MŪŽIEM. Valdošie ir noslēguši kādu Darījumu pirms daudziem gadiem, un tas paredz, ka Patiesība ir Jāatklāj pirms 2010. gada BEIGĀM, tieši tādēļ tie izmisīgi cenšas radīt Karu, cerībā, ka Karš attālinās Patiesības atnākšanu. Šie cilvēki ir saņēmuši augsti attīstītas tehnoloģijas no tiem, ko jūs saucat par citplanētiešiem ar nosacījumu, ka ar 2010. gada beigām tiks atzīti „citplanētieši”, un būs vien jāpilda šis Līgums. Pavisam viegli ir radīt problēmas starp svārstīgām nācijām, to bērnišķīgajiem ķīviņiem, cilvēki vienmēr tajās iekrīt, kad tie beidzot to sapratīs? Cilvēku kūdīšana bijusi veiksmīga jau no laika gala, tagad tas ir jūsu ziņā atkal neiekrist šajā slazdā. Jūs pretīgumā un šausmās vērojāt to, kas notika pagājušajā nedēļa Īrijā, tā bija acīmredzami safabricēta situācija, tik acīmredzama tiem, kas modušies. Īrija saglabāja savu neatkarību un Spēka Veto, Tumsas Kabalai vajadzēja visas ES Valstis lai ietekmētu tās Neatkarību, tādēļ tika lietotas Bankas, lai radītu viltus situāciju, Augsta Ranga Politiķi pielietoja NLP lai Skalotu Smadzenes tiem, ko paši kontrolē, tie regulāri izplatīja tenkas un guva panākumus to cilvēku apstrādē, kuriem BRĪVĪBA nozīmē daudz vairāk nekā tikai tukši vārdi, Īrija NEATRODAS FINANSIĀLĀS GRŪTĪBĀS, TĀDAS TIKA CIETSIRDĪGI RADĪTAS. Vērojiet tos, kas jūs kontrolē, viss tiek darīts tik gudri un slīpēti, jūsu politiķi tā rīkojas visu laiku. Tas notiek jūsu TV ekrānos, tas ienāk jūsu mājās, jums jāiztur šāda kontrole.

Dārgā, šajā nedēļā esam vērsuši uzmanību uz daudzām lietām, mums vajadzīgi cilvēki, kuri saprot, ka Jaunā Rītausma ir jau tepat, viss atkarīgs tikai no pašiem- cik ātri tā atnāks un ienāks dzīvē, jums visiem tā ir jāgrib, lūdziet Patiesības Gaismu palīdzēt atvērties jums par skaistām Būtnēm, kas patiesībā esat. Sanāciet kopā Mīlestībā un Harmonijā, tas rada vajadzīgo Enerģiju, lai Izietu no Tumsas. Tu pati to izjuti tad, kad visa ģimene sanāca kopā, lai svinētu mazās Ciāras dzimšanas dienu, šī enerģija bija tik skaista, varena un parāda, cik vienkārši var radīt skaistu enerģiju.

Tev tika dota informāciju, lai visā pilnībā saprastu mūsu projekta svarīgumu, tas nebija nejauši, ka pēkšņi atradi atbildes uz visiem jautājumiem, un noskaidrojās daudzas lietas. Tie, kuri kontrolē jūsu pasauli, to darījuši tik ilgi, ka kontrole kļuvusi par ierastu lietu, pieņemot, ka tā tam ir jābūt, ka tāda ir norma. Jūsu Politiķi runā par Pārmaiņām, bet viss, ko tie dara ir- tikai tukši runā, lai radītu ilūziju par pārmaiņām, jo patiesībā pārmaiņas tie gribētu vismazāk. Dziļi savās Dvēselēs zināt, ka vajadzīgas absolūtas kontroles un valdīšanas pārmaiņas, Federālajai bankai un Anglijas bankai ir jāatsakās no Banku Sistēmas vadīšanas, paskatieties, ko tie nodarīja ĪRIJAI, tad sapratīsiet, ka tam ir jānotiek.

Atbrīvojiet un dodiet no sevis ārā to skaisto enerģiju, kas esat; šī Enerģija mūžīgi atrodas jūsu Dvēselēs, tā tur atrodas katrā inkarnācijā, to var izmantot vai noliegt, un tā ir jūsu izvēle, visiem jums tika dota brīvā izvēle.
Mūsu Laiks kopā bija un joprojām ir mums ļoti dārgs, tas laiks, ko pavadi ar savu ģimeni ir dārgs arī mums. Es priecāšos par to Enerģiju, ko radīsiet, kad atkal sanāksiet kopā, lai padarītu par īpašu Ciāras dzimšanas dienas nedēļas nogali, tādi brīži rada atmiņas par viņas ģimeni, kas saglabāsies visas dzīves garumā. Ikvienam cilvēkam jājūt, ka tas ir kādam vajadzīgs un tiek lolots, vai nu šajā, pašreizējā ģimenē vai lielākajā dzīves ģimenē. Jūs visi esat vienas lielas Dzīves puzles mazie gabaliņi, ikviens esat svarīgs visā lielajā.

Ikviens veicat savu ieguldījumu Pārveidē, ar savu darbu atklājat patiesību un padarāt to pieejamu visiem meklējošajiem, jums ir ļoti nozīmīga loma Cilvēku dzīvēs un jūsu darbs tiek augstu novērtēts abās dzīves pusēs, jūsu loma, patiešām, ir ļoti svarīga.

Pavadi šodien kādu laiku kopā ar savu ģimeni, izbaudi Ziemassvētku tuvošanos un Enerģijas, ko nes šie svētki. Tevi vienmēr ieskauj mana mīlestība, es palieku tevi apbrīnojošais vīrs. Montī



Tulkoja Māra Brante

Website: The Montague Keen Foundation




THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese


Original and translations of the Galactic Messages available on

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru