Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2012. gada 22. janvāris

22.1.2012


   Montekjū vēstījums 22.janvārī/2012


Tā kā jūsu apspiedēji meklē aizvien jaunus apspiešanas veidus, tad atcerieties: vienkāršie prāti noticēs visam teiktajam, bet viedie visu labi izpētīs pirms pieņems kaut ko sevī. Cilvēkiem mostoties, aizvien mazāk paliek tādu, kuri bez iebildumiem uzklausa valdību izteikumus. Tuvojas skaista Jauna Rītausma, tā nāk kopā ar patiesību un gaismu, aizvācot visas pagātnes nekārtības un jucekļus. Mūsu plāni jau sāk ieņemt konkrētu formu, jo mēs gudri tuvojamies nospraustajam mērķim. Viss, ko esat pieņēmuši kā patiesību, ir jāatmet. Kad reālā patiesība nostāsies jūsu acu priekšā, tas būs prieka un svinību laiks, tad tiks aizvākti arī visi ierobežojumi un cilvēku rase sanāks kopā kā Viena. Reiz nepieejamā enerģija brīvi plūdīs. Viss uz Zemes tiks pār-enerģetizēts. Saule visā savā varenībā ienāks jūsu prātos un garos, un atkal valdīs miers. Jūs esat to gaidījuši ilgu laiku. Tas prasījis ilgāk, nekā reiz tika paredzēts, bet nu mēs jau esam šīs masveida Pārejas pagrieziena punktā.

Esmu priecīgs, ka tik daudzi sākuši pētīt seno Īriju. Esat pārsteigti par to, ko konstatējat. Jūs jautājat, kā gan tik ilgi var tik daudz noslēpt? Kā tautu ar tādu pagātni var tik ilgi turēt neziņā? Jūs tagad uzzināt, ka pateicoties tam, kas ticis izdarīts ar Īriju,

visa jūsu pasaules vēsture tika mainīta, un tā rezultātā arī cieta visa pasaule. Jā, ir grūti pieņemt un saprast tos ļaunos plānus, kas tika īstenoti Īrijā, lai sistemātiski pārņemtu un iznīcinātu jūsu pasauli un tās iedzīvotājus.

Tas jāizbeidz. Tik daudzi tomēr vēl atrodaties robotiskā, hipnotiskā stāvoklī; jūsu prāti un ķermeņi saindēti, lai tikai turētu jūs kontrolē. Tie, kuri domā par sevi, tiek uzskatīti par grūtajiem, un tiek darīts viss, lai tos apspiestu un pakļautu. Nu jau ļoti daudzi cilvēki apzinās stāvokli, kādā atrodas jūsu pasaule, par kariem, kas tiek sludināti kā nepieciešami un par bankām, kas valda pār masām. Tās tik daudz iznīcina. Nekad nebija plānots, ka cilvēkam būs tā jādzīvo.

Atbalstiet mūsu rīkotās pārmaiņas, mēs turpinām modināt cilvēci, lai varētu atjaunot mieru un brīvību. No planētas uz neatgriešanos tiks aizvākti tie, kuriem pret cilvēci nav labu nodomu. Jūsu nākotne ir spoža, pilna cerību un solījumu. Viss pamazām nostājas savā vietā. Kad atgriežaties pie sākotnējā, tad viss jums un ap jums ir atvērts, un tie, kuri dzīvoja no jūsu enerģijas- ir prom. Dzīve būs pavisam savādāka.

Mūsu ieplānotie Centri jau sāk pieņemt apveidus. Tie kļūs aktīvi. Mūsu divas pasaules satuvinās kā nekad agrāk. Mēs jūs nodrošināsim ar Dabīgām Zālēm, tās atjaunos veselību, neskatoties uz uzstādīto diagnozi. Jūs dzersiet tīru un īstu ūdeni. Jūs ēdīsiet nepiesārņotu ēdienu.

Pret jums ir pastrādātas tādas nelietības, lai tikai nospiestu jūs zemē un padarītu par piekāpīgiem- par citu gribas vergiem. Tikai pavisam dažiem ir izdevies izvairīties. Viss atgriezīsies savās īstajās vietās. Nekas nebūs noslēpjams. Ir tādi cilvēki, kuru darbi ir tik nelietīgi, ka tie darīs visu, lai aizkavētu patiesības parādīšanos. Tos neglābs milzīgās bagātības, kas uzkrātas un iegūtas no jums. Viņi ir absolūti pārņemti ar ALKATĪBU, viņos nav pat mazākās domiņas par izpostītajām un sagrautajām dzīvēm. Procesiem turpinoties būs pavisam grūti vēl kaut ko noslēpt. Šie cilvēki kļūs zināmi.

Pasaules svētās vietas tiks atkal- enerģetizētas. Tas būs skaisti un brīnišķīgi. Planēta atkal atdzīvosies. Jums tagad pazīstamā pasaules vairs nebūs; visas ciešanas beigušās, visa kontrole un vara- prom. Cilvēce atgriezīsies gaismā un mierā.

Daudzi cilvēki jau zina, ka viņu ķermeņi patlaban iziet svarīgas pārmaiņas, lai sagatavotos pilnas apziņas atgūšanai. Dažkārt tas izpaužas arī kā nogurums. Tas ir pārejoši, tāpēc neuztraucieties. Spēsiet kontaktēties no prāta-uz-prātu, telepātiski. Jūsu prātam ir tādas spējas; kad iemācīsieties to pielietot, tad iegūsiet priekpilnu pieredzi. Ceļot gribētāji varēs doties astrālos ceļojumus. Cik tas ir aizraujoši!

Veronika, tu zini, ka viss nostājas savās vietās. Tev tika doti pierādījumi. Tiem, kuriem būs jāpiedalās, tiks aicināti iznākt priekšplānā. Mēs lemjam par visu. Jums tikai jāseko instrukcijām. Mēs redzam visu kopējo ainu. Mēs izmantosim tikai tos, kuri tam ir gatavi. Kad mēs skatāmies uz kādu cilvēku, mēs redzam par viņu pilnīgi visu: dziļi slēptos nodomus, kā arī to, ko tie pauž un sludina kā savus nodomus. Nekas nevar noslēpties no mums, mūs nevar apmuļķot. Ir tādi, kuri alkst atzinības un tā var kļūt par traucēkli. Tādi mums neder. Mums ir vajadzīgi klints cieti cilvēki, kuriem ir svarīga arī notikumu lielākā aina. Mēs abi apguvām grūto ceļu- kā iepazīt cilvēkus, kuriem var uzticēties.

Dzīve ir tik ļoti skrejoša pilnīgi visos līmeņos, bet ir jāpiekrīt, tā ir arī aizraujoša. Tavi draugi atkal gribēja ar mani runāties. Tas bija jauki. Pavisam drīz mēs atkal tiksimies. Mana mīļā, nepārstrādājies. Tevi apbrīnojošais, Montī.

VERONIKAS PIEZĪME
Pagājušās nedēļas vēstījumā izskanēja nesapratne- pret ko Montī vēršas, un daži domāja, ka runa ir par tiem. Gribu teikt, ka cilvēki pret kuriem Montī vērsās un teica, ka tie ir grāvēji, negodīgi un kaunpilni rīkojas, ir G.S. no Arizonas un T.R. no Skotijas. Tie visiem spēkiem centušies iznīcināt mūsu darbu. Tie arī algojuši citus. Montī tikai gribēja pateikt, ka tas neies secen nemanīti. Kādu dienu arī šie cilvēki sapratīs, ka viņu milzīgais ego centies aizkavēt Pāreju.



Website: The Montague Keen Foundation

Tulkoja: Māra Brante
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru