Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2010. gada 15. decembris

12 December 2010

Svētdiena, 12.decembris/2010


Pilnīgi viss jūsu pasaulē atrodas pārmaiņu procesā, cilvēki mostas situācijas realitātei. Lai kļūtu pilnīgi Apzinīgas Gaismas Būtnes, kas patiesībā esat, jums jāatkāpjas un jāatsakās no visa tā, kas padarījis jūs aklus un valdījis pār jums paaudžu paaudzēs. Skaidri saskatiet- tā kontroles sistēma, kas turējusi jūs tumsībā un kalpībā, tā nav no Gaismas. Patlaban tiek atklāta Tumsas Spēka struktūra, to paveic cilvēki, kuri aizstāv Mieru, Dieva Mīlestību, jūsu Radītāju, kurš apsveic ikvienu un katru, kas atgriežas viņa aplokā. Izšķīst tas cietums, kurā atradāties; Patiesība ir atslēga. Ziniet to, ka tiekat vadīti, sekojiet savai intuīcijai, tā ir jūsu Augstākais Es. Ļauni izmantotāji jūs tīši vilināja prom no Patiesā ceļa, viņu vienīgais mērķis bija pārņemt jūsu Pasauli. Tikai saprotiet- anticionisms nav tas pats, kas antisemītisms. Daudzās interneta mājas lapās labi un godīgi ebreji apvienojas pret cionismu, viņus biedē tas, ka tiks notiesāti par to, ka ir daļa no Slepenās Sabiedrības. Ir jāsaprot- tie, kuri kontrolē pasaules Finanses un Komersiju, viņu alkatība un uzpērkamība ir nolikusi jūsu pasauli uz ceļiem, es par to runāju jau tad, kad pārgāju Garā (aptuveni pirms 7 gadiem), bet tad cilvēki nebija gatavi atvērt acis, būtu novērstas tik daudzas ciešanas. Padomājiet, kā gan tikai daži cilvēki var kontrolēt Mēdijus, Valdības, Banku sistēmu, tikai 2% no ļaudīm, un, protams, jūsu prāta kontrole- bez apstājas tiekat baroti ar jaunām vēlmēm pēc materiālajiem labumiem, kas tikai padara šos 2% vēl bagātākus. Tie ir atbildīgi par garīgo demoralizēšanu un cilvēces morālo uzpērkamību, tie sāk pārņemt Eiropu, pagaidām tiek saudzēta Anglija un Vācija, bet tikai līdz brīdim, kad tiks pabeigta Krievijas pakļaušana, visi centieni koncentrēti šobrīd uz Krieviju. Tā ir plāna daļa- aplenkt Eiropu, jūsu priekšā ir EKONOMISKĀ OKUPĀCIJA, kas izsauc ekonomikas krīzes un visaptverošu destrukciju it visur. Mēs neļausim īstenoties šādiem plāniem, jums jāpazīst savi ienaidnieki.


Mīlestība un Uzticēšanās nāk kopā ar Gaismu un Harmoniju, sveiciet Gaismu savās dzīvēs un pasaulē. Kļūstiet par vadošo Gaismu, aizsniedziet mazāk apgaismotus cilvēkus, vediet tos uz priekšu, atveriet durvis Pasaules Garam, tāda ir jūsu loma, to dvēseļu loma, kuras esat izvēlējušās strādāt Gaismā. Atklājiet sevi, kā to izdarījusi mana sieva, tas nebūt nebija viegli. Pirmā Pasaules kara laikā britu premjerministrs Deivids Loids Džordžs reiz teica: „Ja cilvēki patiešām zinātu PATIESĪBU, tad Karš izbeigtos rīt. Bet, protams, patiesību viņi nezina un nevar zināt.” Jūsu pasaulē eksistē neredzama Valdība, kas patiesībā ir Valdošais jūsu Pasaules Spēks; pateicoties jums pašiem, jūsu aktivitātēm, esat pieņēmuši „viltus Realitāti” un ļaujat sevi kontrolēt un vadīt ar Mēdiju starpniecību, tos pieņemot un atzīstot.


Transformācijas, kurām tūlīt jāsāk notikt, ir labākais uz ko varat cerēt. Jūs kļūsiet par Gaismas piepildītām Būtnēm. Viss tiks pacelts atklātībā, vairs nekādu melu un viltus informācijas. Jūs brīvi apciemos draugi no citām Planētām un palīdzēs iziet šīs transformācijas. Tas nebūs ilgi, esiet drošsirdīgi, dariet visu, lai paši tuvotos un atvērtos Gaismai. Mēs solījām Patiesību un tā jums tiek dota, lai palīdzētu virzīties uz priekšu.


Mana mīļā, tu neesi vesela, bet turpini strādāt, mūsu darbs tev ir ļoti svarīgs. Mana mīlestība ir ar tevi un tavu ģimeni, arī viņi man palīdzēja, kad pārvietojos no vienas vides uz citu, viņi palīdzēja man gūt piepildījumu, atceries, viss ir iespējams.

Šajā svētku laikā- atveriet savas sirdis, sūtiet pasaulei, kurai sāp, Mīlestību, lūdziet pēc Apgaismības, Miera un Saskaņas visiem. Es esmu vienmēr tevi apbrīnojošais vīrs, Montī


Tulkoja Māra Brante


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese


Original and translations of the Galactic Messages available on


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru