Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2011. gada 2. janvāris

2 January 2011



2.janvāris/2011


Sākoties jaunajam un šim ļoti svarīgajam gadam, mēs- tie, kas atrodamies Garā, lūdzam jūs kļūt daudz apzinātākiem par tiem Drakoniskajiem Likumiem, kas tagad tiek paslepus veidoti. Neieņemiet nostāju, ka neko nevarat darīt, ka esat bezpalīdzīgi, tieši pretēji- jūs esat Gars, kas uz planētas Zeme atrodas ķermenī tāpēc, lai aizsargātu Zemi no tās pārņemšanas. Ziniet šādu faktu: „Jūs esat daudzi, viņi ir tikai daži”, jūs esat Gaisma, viņi ir Tumsa. Jūs esat Mīlestība un Gaisma, tāpēc jums rūp līdzcilvēks, jūs vēlaties to aizsargāt, visi, kuri izvēlaties darīt šo darbu- jūs vada Gars, jūsu motīvi ir godājami un uzticami.

Likumus var radīt ar balsojumu, bet cilvēki neizsaka iebildumus. Jūs tiekat baidīti, par Dabīgo Medicīnu jums sniedz viltus informāciju. Mana mīļā, tu zini, ka Zeme saražo visu to, kas cilvēka ķermenim būtu vajadzīgs. Daba nodrošina. Cilvēku rase tūkstošiem gadu ir izdzīvojusi, lietojot Dabīgos Ārstniecības līdzekļus un visas briesmīgās slimības, ar kurām tagad jums ir jāsaskaras, nekad agrāk nav bijušas. Pašreiz notiekošā smadzeņu- skalošana ir krimināla un necilvēcīga, jūs visi esat Dieva Radības, tikai Dievam vienam pašam ir teikšana pār jums. Savienojieties ar visapkārt esošo Mīlestību, ikviens esat svarīgs plāna shēmā. Katrs pats izvēlējāties to lomu, ko izpildīsiet planētas Zeme atgriešanā uz Gaismu. Ieskaujiet sevi Mīlestībā un Smieklos, centieties dot Gaismu tiem, kuri vēl nav modušies.

Jūsu pasaulē notiekošās masveida pārmaiņas, kas gatavo jūs pārejai Gaismā, Tumsas Kabalā rada izmisumu un satracinājumu. Tā metas virsū visos iespējamos virzienos. Tie lieto neeksistējošu naudu un baida jūs. Daudz ir tādu, kas ir sakaitinājuši tumšos, bet palikuši neskarti. Tiklīdz atdodat sevi Bailēm, tā esat tumsas rokās. Viņiem nav sirdsapziņas, jūs tiem neko nenozīmējat, jūs esat izlietojami un patērējami, viņiem jūs neesat vajadzīgi „Viņu Pasaulē”. Nebaidieties no tiem, tumšie nespēj izdzīvot, ja paši tos nestipriniet, domājiet kā par Piramīdu, viņi atrodas tikai pašā virsotnē, bet jūs visi atrodaties pārējā tās ķermenī, kad atņemsiet savu atbalstu, tie KRITĪS. Padomājiet par šo lietu, viņiem jūs esat vajadzīgi, no otras puses, JUMS VIŅI NAV VAJADZĪGI. Viņi dzīvo jūsu pasaulē, bet viņi nav nākuši no jūsu pasaules. Mēs neesam iecerējuši noskatīties planētas Zeme iznīcināšanā, tieši tāpat arī jūsu draugi no citām planētām, tie ir gatavi palīdzēt. Jums ļoti aktīvi palīdzēja apturēt Ļauno spēku nodomu izraisīt Trešo Pasaules karu. Eksistē tādas armijas, kurās darbojas čipi, tātad, tās ir elektroniski kontrolējamas un kara gadījumā visas cilvēciskās emocijas tiek aizvāktas, un jūsu vārdā tiek veiktas briesmīgas darbības. Vai tiešām vēlaties dzīvot tādā pasaulē? Tikai jūs un vienīgi jūs paši varat to mainīt, ikvienam ir jāpieņem- tā ir mana pasaule. Visiem cilvēkiem jābūt jumtam virs galvas, pārtikai un pašcieņai.

Ieskaujiet sevi Mīlestībā, ar Mīlestību sirdīs nekad nenodarīsit pāri citai dzīvai būtnei vai radībai. Lūdziet par Cilvēces Mieru, jā, jūs esat dažādi un atšķirīgi, jums ir dažādas ticības, bet visi esat Dieva Radības, visi esat Gaismas Būtnes. Jums ir iegalvots, ka jābaidās no dažām īpašām grupām, paskaitiet kaut vienā ziņu pārraidē- cik reizes saklausāt vārdus- terorists, ienaidnieks; tā tiek skalotas jūsu smadzenes līdz pieņemat kaut ko par eksistējošu faktu. Viņu teiktajam nav seguma, nav pierādījumu, tumšie tikai cenšas jūs turēt konstantās Bailēs un Dusmās. Un tā ik dienas caur TV un laikrakstiem- jums ar spēku uzspiež kaut kādas sadomātas lietas. Anglijā jums stāsta, ka četri tā sauktie teroristi ar rīta vilcienu plkst.7.40 it kā devušies no Lutonas un Londonu, bet TĀDS VILCIENS TIKA VISPĀR ATCELTS TAJĀ UN PAT NĀKAMAJĀ DIENĀ, tātad šie teroristi pat nevarēja atrasties Londonā, kad tur sprāga „Bumbas”, tas ir perfekts piemērs tam kā tiekat muļķoti...Jums ir pieejama informācija, pārbaudiet lietas paši, neesiet aitu bars.

Kad noslēgsies pāreja un tiks atjaunots Miers, kad cilvēce atkal iemācīsies dzīvot harmonijā ar visām Dieva radībām, tad spēsiet novērtēt savu šodienas darbu. Kad tiks atjaunota Pilna Apziņa un aizvāktas visas barjeras, tad viss būs iespējams.

Es esmu daļa no Tīkla, 2011.gadā mēs visi vēlam jums Apgaismību un harmoniju, mēs esam pateicīgi par jūsu palīdzību, atverot prātus Patiesībai. Mana mīļā, īpašs paldies tev par mīlestību un ziedošanos man, tevi apbrīnojošais, Montī


Tulkoja Māra Brante

Website: The Montague Keen Foundation


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available on

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru