Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

otrdiena, 2011. gada 1. novembris

October 30, 2011


 October 30, 2011




Veronika, mana mīļā, kādreiz jau esmu tev teicis, ka pārmaiņas nevarēs notikt līdz brīdim, kad ierindas cilvēki nebūs atmodušies tam, kas ticis nodarīts jūsu pasaulei. Tad un tikai tad, kad drošsirdīgas dvēseles, pieprasot patiesību un taisnību, izies priekšplānā, tad varēs trupināties Pāreja. Esmu brīdinājis- tas nebūs viegli, bet tikai tā varat nokļūt pie reālās patiesības. Tagad varat redzēt reliģijas, kas sludina mīlestību un izrāda bažas par trūcīgajiem- tās parāda sevi patiesajā gaismā. Atkārtoju- skatieties uz darbiem, ne vārdiem. Viņi kalpo bagātībai un varai, nevis Augstākajai Būtībai un Esībai; cilvēcei jāsasniedz pilna apziņa. Tad jūsu pārvaldītāji zaudēs iekaroto un iegūto. Ir acīmredzami skaidrs, kam varat uzticēties un uz ko raudzīties ar aizdomām. Pārbaudiet, kurš rausta aukliņas. Marionetes, kas pārdevušas savas dvēseles labuma gūšanai, tikušas ieliktas varas pozīcijās. Tie tur atradīsies tikai tik ilgi kamēr kalpos saviem kungiem. Notiekošās pārmaiņas ir daudz lielākas nekā spējat iedomāties. Tikai tāpēc, ka tās neredzat, nenozīmē, ka tās nenotiek: pārmaiņas notiek dažādos līmeņos.
Korumpētie pieļauj kļūdas vēloties palikt pie varas un tieši tādā veidā parāda sevi īstajā gaismā. 99% cilvēces NEVĒLAS JAUNO PASAULES KĀRTĪBU. Tagad Vatikāns cenšas to uzspiest, izliekoties, ka tiem rūp, un vēlas glābt cilvēci. Tas nu ir skaidri redzams, ka Vatikānam nav ne mazāko nodomu palīdzēt masām, kas pateicoties VATIKĀNA BANKU ALKATĪBAI, palikušas bez mājām un darba. Vatikāna kontrolētās bankas izsviedušas cilvēkus no mājām. Tās vadīja tā saucamo recesiju (cenu pēkšņu krišanos); un rūpīgi izplānoja veidus, kā turēt masas savā kontrolē. Lielākā cilvēku daļa neko nezina par milzīgajiem ZELTA daudzumiem, ar kādiem „piekrauts” Vatikāns. Zelts viņus neglābs. Tas pieder cilvēkiem un tiks tiem atdots. Tas tiks lietots līdz laikam, kamēr nauda vispār tiks lietota. Šis process varētu prasīt kādu laika sprīdi, bet tāds ir mūsu nodoms. Korumpētos vada tikai un vienīgi naudas iegūšana.

Tu biji šokēta, kad pēc manas nāves, tev nācās kārtot darīšanas ar maniem asins radiniekiem; tad, kad tu tik ļoti cieti pēc manas pēkšņās aiziešanas. Es darīju visu iespējamo, lai parādītu, ka joprojām esmu kopā ar tevi. Bet es vairs nevarēju neko izdarīt ikdienišķās lietās un attiecībās. Tiem nebija ne mazākās cieņas vai sapratnes par tavām ciešanām un zaudējuma sajūtām.

Melus un spekulācijas, ko redzat savā TV un laikrakstos, tam visam nav ne mazākās līdzības ar patiesību. Nevainīgu cilvēku nogalināšana tāpēc, lai iegūtu NAFTU, turpinās tieši jūsu acu priekšā. Mostieties! Zinu, vēl ir palikuši tādi cilvēki, kuri domā, ka viņu valdības nemelo. Patiesībā, patiesība ir tik šausmīga, ka viņi paši (valdības) brīžiem nespēj noticēt. Tās ir klajas atrunas par to, ka kādā valstī jāiebrūk tāpēc, lai ”AIZSARGĀTU” tās iedzīvotājus, bet patiesībā notiek šo tautu NOGALINĀŠANA un valstu iznīcināšana. Un tad vēl uzbrūk tiem, kuri vienkārši uzdrošinās apstrīdēt tādu rīcību.

Uzdodiet sev jautājumu... Kāda brīvība jums vēl ir palikusi? Jūs konstatēsiet, ka esat aizmigušā stāvoklī dzīvojuši (guloši staigājuši) Policejiskā Valstī. Jūs esat pieļāvuši savu tiesību atņemšanu. Jums vajadzētu atbalstīt tos, kuriem ir drosme teikt: PIETIEK. VAIRS NEATBALSTU. Tie, kuri sēž aizmugurē un neko nedara, ir tikpat vainīgi kā tie, kuri nospiež gaili un nogalina. Pienācis laiks piecelties kājās un likt rēķināties ar sevi.

Pavisam drīz uzzināsiet, kas jums tika nodarīts, lai gūtu tādu varu un kontroli, lai jūs kalpotu pagrimušajiem režīmiem. Ikviens esat varena un spēcīga Gaismas Būtne. Jūs būsiet kā bērni, kad viss tiks atjaunots. Ar prieku apgūsiet visu uz ko esat spējīgi. Lai dzīvotu uz savas planētas, jums nevajadzēs naudu. Viss, kas vajadzīgs, ir domu spēks. Jums nāksies aizmirst visu agrāk iemācīto, jo tas kalpojis tikai tāpēc, lai jūs kontrolētu. Patiesība ir aizraujoša un atbrīvojoša. Tad uzzināsiet, kas ir REĀLA BRĪVĪBA. Nekādu ierobežojumu. Nekas nepaliks kā tas ir tagad. Pienācis laiks jauniem iesākumiem. Veselības atjaunošana bez medicīniskas iejaukšanās- jūs vibrēsiet pilnīgi citā līmenī.

Daudziem cilvēkiem jāizpilda sava loma. Jūs zināt, kas esat. Jūs tiksiet vadīti darbam, kas jums jāizdara. Tā būs atbilde nepārtraukti notiekošajām enerģiju maiņām. Pagrimušie to nespēj kontrolēt. Arī pār tiem valda daudz lielāks spēks. Korumpētie vairs ilgāk nespēs noslēpt vai saglabāt savu izskatu (formu), jo enerģiju pārmaiņas kļūst aizvien ievērojamākas. Tie lieto BAILES, lai turētu jūs piespiestus zemei. Tie parāda, kā spēj bez žēlastības uzbrukt un nogalināt. Dažus cilvēkus tas arī iebaida, ka tāds varētu būt arī viņu liktenis. Tad, kad tie, kuri veic šādus barbariskus aktus apjēgs, ka iznīcina pasauli un savu bērnu nākotni, tad varbūt, atteiksies turpināt šo noziegumu pret cilvēci. Tie dzīvojuši dubultdzīves: mājās, savās ģimenēs tie ir civilizētas un humānas būtnes, tiklīdz uzvelk uniformu, tie kļūst par ROBOTIEM. Slepkavām, kuru vienīgā atruna ir: „es tikai izpildīju pavēles”.

Jūs un tikai jūs paši atbildēsiet par savu rīcību. Uzbrukumi un nevainīgu cilvēku nogalināšana ir jāapstādina. Bez tiem, kuri tikai izpilda pavēles, korumpētie zaudēs savu kontroles spēku jau rīt. Viņu kāršu namiņš sabruks. Viņiem esat vajadzīgi jūs lai paši izdzīvotu- jums viņi nav vajadzīgi. Jūs esat cilvēki, kuriem pieder REĀLĀ VARA UN SPĒKS. Jūsu spēkos un varā ir tūlīt un nekavējoties izbeigt teroristisko režīmu. Jums jāatrod sava sirdsapziņa un jādzīvo ar to un tās vadībā. Kā gan var sāpināt tos, kuri tikai vēlas taisnīgumu jums pašiem un citiem un visiem labāku dzīvi.

Jo vairāk gaismas radāt, jo ātrākas ir pārmaiņas. Tumšie nevar izdzīvot gaismā. Tieši tāpēc tie rada vajadzību pēc kariem un nesaskaņas visā pasaulē. Tas ir viņu skābeklis. Lai izdzīvotu, tiem vajadzīga cilvēku asins plūšana. Tam pierādījumi atrodami katru dienu. Tas līdzinās tam it kā gaisma, kas jūs apņem, izgaismo viņu melus. Tumšie kļūst saskatāmāki. Viņu spēle ir beigusies, pienācis laiks paklanīties un noiet no skatuves. Tādā vai citādā veidā tiem nāksies sastapties ar savas darbības sekām.

Jūsu vidū darbojas ļoti daudzi no citām planētām, palīdzot jums šajos grūtajos laikos. Daudzi darbojas Kabalas plānu atmaskošanas jomā. Tie sakārto daudzas lietas tādās jomās, par kurām jūs un sabiedrība pat nenojauš un nekā nezina. Tie sevi atklās tad, kad tas būs kļuvis droši; viņiem nav vēlmes vai vajadzības pakļaut riskam notiekošo. Viņi atrodas kopā ar jums katrā šī ceļa solī. Jūs atkal būsiet viena liela ģimene. Arī mēs jau drīz varēsim sevi parādīt. Skatieties uz pozitīvo pusi: jāaizvāc tikai Kabalas varas struktūra un jāatjauno cilvēku dzīve tās pilnīgajā potenciālā.

Vēlamies pateikties visiem, kuri centīgi un pūloties, atjauno jūsu pasaulē gaismu. Priekšā gaida aizraujoši laiki, mana mīlestība, jo abas puses satuvinās, lai priecātos par Gaismas un Patiesības atjaunošanu.

Tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.

Tulkotājs: Mara


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru