Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

October 23, 2011

Oktobrī 23, 2011
 
JO NE PRET MIESU UN ASINĪM MUMS JĀCĪNĀS,
BET PRET VALDĪBĀM UN VARĀM,
ŠĪS TUMSĪBAS PASAULES VALDNIEKIEM,
PRET ĻAUNAJIEM GARIEM ZEM DEBESS.
(vēstule Efeziešiem 6:12)


Mana mīļā, šaušalīgie pagājušās nedēļas notikumi pamodinās vēl daudzus reālajai patiesībai par to, kas notiek. Tas šokēja visas blīvumā esošās cilvēku būtnes līdz pašiem pamatiem. Kad šāds ļaunums tiek virzīts pret masām un lietotas musinošas tehnoloģijas, tad parādās reāls rezultāts. Vai tas ir tas ceļš pa kuru vēlaties noripot? Tur valda nauda un cilvēka dzīve ir brutāli un publiski iznīdēta tikai IZDEVĪGUMA dēļ. Vai tās valstis var saukt par civilizētām?

Šis nav paslēpju laiks, kad var cerēt, ka pašam un maniem mīļajiem viss būs kārtībā. Atcerieties: ”Jūs esat savu brāļu sargātāji”. Klusējot arī jūs kļūstat par slepkavām. Tās ir Tumsas Kabalas pūles- saglabāt kontroli; aizvākt tos, kuri nav bijuši tiem parādā. Tas ir tik svarīgi meklēt patiesību, zinot, ka tas būs jūsu glābiņš.

Pasaki Pīteram, ka viņam ir taisnība tajos pieņēmumos, kas saistīti ar viņa senčiem. Tie nepacietīgi gaida priekpilno atkal apvienošanos ar viņu, kad pienāks viņa laiks mums pievienoties.

Zinu, ka tagad ir grūti laiki dzīvošanai uz Zemes. Bet tas ir svarīgi, ka jūs sanākat kopā un atbalstāt viens otru. Savā dvēselē zināt, ka Gaisma iznīdēs tumsu; tagad paliek jūsu ziņā virzīt uz priekšu jaunos, kuri jau ir aprīkoti dzīvot Jaunajās Enerģijās. Jūs būsit kā sargi, nodrošinot to, ka jaunie saprot savas lomas mīlestības un miera Jaunajā Pasaulē. Jūsu pasaule atgriezīsies pie mīlestības reliģijas, kas zēla un plauka senajā Īrijā. To brutāli iznīcināja Vatikāns. Tas ir aizraujoši, mana mīļā, kā pakāpeniski Īrija atver savus noslēpumus.

Zemes plānā jūs atrodaties dažādos apziņas līmeņos. Dažiem ir ļoti dziļa sapratne un saikne ar notiekošo. Citi ir tukši kā gliemežvāki, ar neredzamām gaismas pazīmēm. Tieši tos izmanto Tumsas Kabala, lai īstenotu savas izdotās pavēles. Tie atpazīst paši sevi, tāpat kā jūs atpazīstat sev līdzīgos. Jūs redzat gaismu citos, jūs labi jūtaties un kā mājās ar tādiem cilvēkiem. Tu un es viens otru pamanījām- tiklīdz satikāmies, tāpat kā tu tagad redzi tās Gaismas būtnes, kuras atrodas tev apkārt. Tumšie nāk dažādās maskās. Nesekojiet tiem. Ārēji tie izskatās labi, bet pavisam drīz parāda savu patieso seju. Tiem vairs nav kur paslēpties. Tie nevar izdzīvot patiesībā un mīlestībā.

Tie, kuri strādā, lai atklātu patiesību, tiek nosodīti un ķengāti, pat ja tas ir kāds no viņu pašu vidus, kurš pacēlis balsi. Dievs katram devis brīvo gribu. Tas ļoti nepatīk daudzām tā sauktajām reliģijām, bet tādas ir katra tiesības- dzīvot pēc savas patikas un neļaut negodīgām un kontrolējošām sektām sevi komandēt. Jūs neieradāties savā pasaulē ar etiķeti uz pieres. Jums ir brīva izvēle.


Šajā dzīves pusē nepastāv nekādas reliģijas, jo mēs zinām patiesību. Viss, kas šķeļ jūs uz Zemes, kļūst nevajadzīgs. Mums nav vajadzīga valoda vai tautība un uzskatu sistēmas. To visu radījis cilvēks, tam vairs nav nekādas nozīmes- kad pārejat Garā. Svarīgi ir vienīgi tas, kā jūs nodzīvojāt savu dzīvi uz Zemes, nekas cits. Jūs nevarat ar varu piespiest citu cilvēku būtni būt par tādu kāds tas nav. Esiet kritiski pret tiem, kuri cenšas uzspiest savus uzskatus vai kontrolē jūs. Izdoti daudzi tādi likumi, par kuriem neko nezināt. Tas darīts nolūkā uzspiest vēl lielāku kontroli pār jums, jo tie akli seko Plānam. Pārtika tiks pielietota kā ierocis, lai piespiestu jūs pakļauties. Dažas ASV zemes jau cenšas to īstenot.

Svētiet tos, kuri klusi protestē, neizsaucot vardarbību. Viņu vidū atrodas arī tādi, kuri izmisīgi cenšas radīt nemierus un problēmas. Protestētāji ir piemērs jums visiem- kā var sasniegt mūsu mērķus. Mediji cenšas tos ignorēt, izliekoties, ka protestu nav. Bet tie kļūdās. Protestētājus atbalsta abās dzīves pusēs. Mēs tiem izsakām lielu pateicību. Es redzēju tavu riebumu, kad TV, radio un laikraksti interpretēja šādu cilvēku rīcību pa savam. Tu biji šokēta, ka tā radio stacija, ko esi klausījusies 50 gadu garumā, darbojas absolūti kā prāta kontrole; viņi visi lasa vienu un to pašu tekstu. Vairs nav izteikšanās brīvības. Kur lai jūs ņemat patiesu notiekošā apskatu?

Mēs esam pateicīgi tiem cilvēkiem, kuri, savienojoties ar Garu, cenšas parādīt reālo ainu uz pasaules. Neļaujiet dažu cilvēku alkatībai vēl vairāk iznīcināt jūsu pasauli, nenoticiet tām safabricētajām pasakām par iemesliem, kāpēc jāiebrūk citās valstīs. Jūs zināt, ka tie melo, bet viņi ir Plāna vergi: tas jāpilda, citādi pašus aizvāks.

Viņu pasaule tuvojas galam. Terora režīms tikpat kā uz mūžiem noslēdzies. Viņiem neizdosies iznīcināt jūsu pasauli vai jūsu cilvēkus. Viss, kāpēc un kādēļ tie ir dzīvojuši, ticis zagts vai iegūts ar spēku. Pat viņu vēsture NAV viņu- arī tā tikusi zagta.

Patiesība tiek atklāta un izskaidrota. Krāpnieki tiks aizvākti. Tas tiks izdarīts bez vardarbības vai strīdiem. Viņi lietos BAILES. Tas pagātnē vienmēr ir nostrādājis. Viņi izmanto pārbaudītas un jau lietotās formulas. Bet jūs tagad esat daudz viedāki par viņu MELIEM. Jūs vairs tajos neiekritīsiet. Neielaidiet savās dzīvēs BAILES. Tas ir viņu izvēlētais ierocis, lai jūs kontrolētu.

Sanāciet kopā. Neļaujiet sevi šķelt reliģijai vai rasu piederībai. Radiet mīlestības enerģiju un cerības visur, kur esat. Jūs esat tie īpašie, kas nes pārmaiņas. Mīlestība būs vienīgais ‘ierocis’. Vajadzīga tikai mīlestība. Mīlestība ir viss.

Mana mīļā, tu sajūti citu sāpes un satraukumus. Tev šis laiks ir grūts. Esmu teicis, ka tad, kad dvēsele atstāj ķermeni, tai vairs nav atmiņu par ciešanām. Tā apvienojas ar senčiem. Nogalināšana apstāsies.

Mums abiem, tev un man, ir jāpadara darbs. Mēs to pabeigsim! Esi droša, mana mīlestība tevi vadīs. Es esmu tevi apbrīnojošais, Montī.


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru