Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montague Keen - September 11, 2011

September 11, 2011
 

ĻOTI IESPĒJAMS, KA DZĪVĒ NAV NEKĀ SLIKTĀKA UN BĪSTAMĀKA PAR BAILĒM
(Džavaharalals Neru)

Lūdzu, atcerieties šo frāzi visos tajos brīžos, kad pret jums vēršas korumpētie un izkurtušie. Es lūdzu jums būt stipriem šajos dezorientējošo enerģiju laikos, kad jūsu planēta mainās un tuvojas gaismai. Tumsas prāti kontrolējuši un turējuši jūs neziņā par to, kas patiesībā esat, par jūsu vietu visumā, tādēļ lietos katru pieejamo līdzekli, lai turpinātu savu ietekmi. Ar ļoti zemiskiem paņēmieniem, izmantojot cilvēkus, kuri atrodas ļoti zemās vibrācijās, tumšie prāti kritizē, ķengā, zākā un noliek pie zemes kā neīstus tos, kuri atrodas savienojumā ar Garu, tādus kā Deividu Tompsonu (mēdiju) un Deividu Aiku, kurš strādā, lai modinātu un apgaismotu Cilvēkus. Jo skaļāk tie nosoda, jo vairāk tie nožēlojami. Tās ir zudušās dvēseles.

Tumsas Kabala saražos vēl vairāk IENAIDNIEKU no kuriem jums „liks baidīties un pret kuriem liks cīnīties ar visiem līdzekļiem”. Neticiet tam, ko jums saka, nav svarīgi, kurš to saka. Padomājiet, kas tika darīts pirms 10 gadiem, lai radītu ieganstus un atrunas, lai attaisnotu pilnīgi netaisnus karus. Atpazīstiet šādu maldināšanu- neiekrītiet atkārtoti. Vairs nekādu karu. Nogalināšana jāaptur! Jūsu pieņemtie lēmumi ietekmēs nākamās paaudzes. Vajadzīga drosme. Esiet pret sevi patiesi. Redziet visu tā, kā tas ir patiesībā. Atbrīvojiet savus prātus no visa, kas jums agrāk teikts. Jūsu vēsture it TOTĀLA FIKCIJA. VISS, KAS JUMS APGLAVOTS UN IESTĀSTĪTS KĀ FAKTI, IR PAVISAM CITĀDĀK.

Saku atkal, nekas nav tā kā izskatās. Arī tas bija šoks, kad uzzinājāt, ka kopš 1215.gada Angliju nepārvaldīja monarhi, kopš karaļa Džona valdīšanas laika. Arī ASV vairs nav brīva un neatkarīga valsts. ASV baņķieri un juristi ir tikai pilnvarotie, tas skaidri redzams uzticības zvērestā Monarham (kam nav nekā kopīga ar karalisti) Čanserijā (Chancery), Londonas Monarhu Templī. Ieskatieties 1776.gadā. Pārbaudiet paši šos melus.

Veronika, zinu tev nav viegli pieņemt par patiesību visu to, ar ko nākas patlaban sastapties. Bet tam jātiek paceltam gaismā. Vajag zināt to, kā esat caur meliem pārvaldīti. Tad būs vieglāk atteikties turpmāk pieņemt šādas nepatiesības. Tevi šokēja fakts par Anglijas piekāpšanos pāvestam Inokentijam un baznīcai 1213.gada 15.maija hartā. Tajā tika iekļauta arī Īrija. 1215.gada 24.augustā pāvests Inokentijs III arī ANULĒJA MAGNA CARTA. (LIELO BRĪVĪBAS HARTU)

Šī informācija ir ļoti svarīga, ir jāsastopas ar patiesajiem faktiem. Jo vairāk noliedzat patiesību, jo vairāk spēka dodat Tumsas Spēkiem. Tagad saprotat Enda Kenija, Īrijas premjera, runas nozīmi. Viņš bija pirmais politiķis, kurš jebkad uzdrošinājies apšaubīt Vatikāna varu Īrijā. Visas zemes viņu atbalstījušas. Kenijs ir retums politiķu vidū: viņš ir godīgs, godājams, uzticams un bezbailīgs līderis. Šobrīd pat notiek kustība par to, kā padarīt pedofiliju par pieņemamu lietu, lai nevainīgu bērnu dzīves varētu izpostīt visā pasaulē. Neļaujiet šādiem cilvēkiem izpostīt jūsu bērnu dzīves.

Aitu efekts (sheeple effect), par ko tik daudz runā Deivids Aiks, tiek kontrolēts ar Baiļu Programmu, kas darbojas līdz pat šim laikam. Jūs tiekat turēti dezinformācijā, nezināšanā un trūkumā. Atbrīvojieties no šiem mudžekļiem. Ieskatieties sevī un pārņemiet savas dzīves kontroli. Pieņemiet lēmumus. Pienācis laiks atbrīvot visu to, kas jūs kontrolējis. Beidzot izjūtiet brīvību. Brīvi būt pilnīgām Gaismas Būtnēm, kas esat patiesībā.

Kā es vēlos cilvēcei parādīt to, kurp tā patlaban virzās. Tas ir kaut kas pavisam cits, salīdzinot ar to cietumu, kādā atrodaties. Mēnesis, kas nepieder pie dabas un iedarbojas uz cilvēku rasi, tiks aizvākts. Jums būs divas saules. Gadalaiki nebūs tādi kā tagad. Dzīve ritēs daudz lēnākā tempā. Laiks vairs nefigurēs Visuma plūsmā. Jūs brīvi varēsiet ceļot, pētīt savu planētu un Visumu, tieši tāpat kā tas jau bija sensenos laikos. Pierādījumi tam jau ir.

Uz planētas atgriežas sievišķās enerģijas. Tās rada jucekli ar tumšajām vīrišķajām enerģijām. Sievišķās enerģijas izgaismo visu- katrā līmenī korumpēto un samaitāto. Valdību marionetes sāk justies ne pārāk labi, jo radušas lūkoties pēc savu pārvaldītāju un kontrolētāju padoma, kas nu paši ir apjukuši- ko darīt tālāk, lai saglabātu kontroli. Tas nozīmē, jūsu pasaule- mainās! Nenovēršamais monetārās sistēmas sabrukums saražos milzīgas pārmaiņas, kas atbrīvos visas zemes un ļaudis no parādiem, kas tā nomākuši cilvēku dzīves.

No katra paša šobrīd atkarīgs, kā dzīvojat šajā Pārējas laikā. Atbrīvojiet sevi no konstantās prāta kontroles, kas nāk no TV raidītājiem, radio un laikrakstiem. Uzticieties savam vērtējumam, lai zinātu, kas ir patiesi, kas viltus. Centieties neiesaistīties nekādās masveida histērijās, kā tas notika tieši pirms 10 gadiem, kad tik daudz nevainīgu cilvēku aizgāja šaušalīgā nāvē. Ziniet, patlaban tie atrodas daudz labākā vietā, viņiem ir miers. Tā darbojas prāta kontrole, implantējot cilvēku prātos milzīgas bailes, lai cilvēki labprātīgi piekristu gandrīz visam, lai tikai paglābtu sevi no līdzīga likteņa. Jo vairāk sadarbojaties ar Gaismu, jo ātrāk mainīsies jūsu pasaule, un uz visiem laikiem atstāsiet trešo dimensiju.

Centieties radīt līdzsvaru ar garīgām nodarbēm. Tas kavē manipulāciju un kontroli. Atrodiet mieru, mīlestību un harmoniju sevī. Tad negatīvie spēki jūs nespēj aizsniegt. Jums ir izvēle: vai nu attīstieties vai palieciet par vergiem trešajā dimensijā. Tas ir tikai jūsu lēmums, tikai jūsu pašu.

Mēs esam jums jau teikuši par 3 dienām, kad viss šķitīs apdzisis un kā izslēgts. Jā, dažiem tas būs bailīgi. Īpaši tiem, kuri atteikušies uzklausīt visu šo. Tieši šajā laikā daudzi tiks PĀRRADĪTI. Tie nodarījuši tādus kaitējumus un postu planētai, ka tiem neļaus palikt. Atpūtieties, guliet tad, ja spēsit. Ticiet Mīlestības un Gaismas Dievam. Palieciet mierīgi. Jums nevajadzēs ēst. Ja vajadzēs, tad pavisam maz. Jūsu ķermeņos patlaban notiek iespaidīgas pārmaiņas, īpaši sieviešu ķermeņos. Nākamās 60 dienas ir ļoti svarīgas. Jūs jau gandrīz esat klāt. Tad viss būs tā kā vienmēr esat sapņojuši. Mēs, šajā dzīves pusē, būsim kopā ar jums, lai svinētu mūsu lielos sasniegumus, atjaunojot uz planētas Zeme gaismu un mīlestību.

Mūsu mīlestība mums abiem nozīmē tik ļoti daudz. Tevi apbrīnojošais Montī.


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru