Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montague Keen - August 28, 2011

August 28, 2011
 
Kāda gan brīnišķīga nedēļa tev bija! Tas, ko esi iekustinājusi, ir pārsniedzis gaidīto. Tas ir reāls komandas darbs. Mēs, šajā dzīves pusē, vadām katru soli. Mēs satuvinām kopā īstos cilvēkus, kuri spers vajadzīgos soļus, lai Pāreja notiktu gludi un līdzeni. Pat rakstot, tiek veikta savienošanās un kontaktēšanās. Notikumu pēdējā pakāpe izgaismo visu ļauno un korumpēto. To nevar un nevarēs aizkavēt. Vajadzīga drosme, lai atmaskotu tās institūcijas, kas reiz tika respektētas un godātas. Ļaunie turpina graut to cilvēku dzīves, kurus paši dievojās aizsargāt un atbalstīt, kad nāca pie varas. Bieži vien tiek vainota Daba, bet Daba nav vainīga par tādām destrukcijām. Jebkuras tumšo rīcības vēlamais rezultāts, kā vienmēr, ir bailes, kontrole un vara.

Pienācis klusuma laiks: laiks ieiet dvēseles laikā. Tas ļauj mums, tiem, kuri Garā, pa tiešo komunicēties ar katru no jums. Un tad, lai aizsargātu sakarus, nav vajadzīga nekāda ārēja iejaukšanās. Jūs spēsiet atkal sakontaktēties ar Garu; ļaut Garam sevi vadīt un kļūt par skaistām Gaismas Būtnēm. Ārā no tumsas jūs esat gājuši garu ceļu, tā bija jūs ierāvusi savās straumēs un kontrolēja Zemi. Jūs atkal zināsiet, kas esat un, kāpēc patlaban atrodaties uz Zemes. Jau esat izgājuši cauri tik daudziem notikumiem. Jūs gandrīz jau esat te.

Notiekošās pārmaiņas pārsniedz visu iedomājamo. Jums atdos atpakaļ zināšanas, apslēpto informāciju. Tad redzēsiet un sapratīsiet, kāpēc izvēlējāties atgriezties uz Zemes, lai glābtu to no Tumsas Kabalas plānotās destrukcijas. Mēs neļaujam tiem atstāt planētu Zeme: tiem jāredz savas nelietīgās rīcības sekas, cilvēku apsiešanas sekas, tie padarījuši jūsu planētu par cietumu un cilvēci par vergiem. Karmas likums attieksies uz visiem, neatkarīgi no ieņemamās pozīcijas vai varas. Katrs atbildēs par saviem darbiem. Gan tautām, gan valstīm tiks atdots nozagtais. Vajadzēs daudz drosmes, lai atkāptos no nogalināšanas un izlaupīšanas, kas kļuvusi pilnīgi „pieņemama”. Paskatieties, kas stāv aiz šiem meliem, kas jums tika minēti kā iemesli, kāpēc „jāatbalsta un jāpalīdz”. Pajautājiet, kā absolūta valstu destrukcija un nevajadzīga nevainīgo nogalināšana varētu kādam palīdzēt? Tā ir netikla destrukcija, lai gūtu materiālu labumu. Tas nav nekādi citādāk nosaucams. Patiesība ir patiesība!

Reliģijām ir daudz par ko atbildēt: tās iznīcinājušas bērnu nevainību un atstājušas tajos rētas mūža garumā. Tās iejaukušās cilvēku prātos un centušās iznīcināt dvēseles, kuras nevainīgi ticēja un pieņēma viņu sagrozītās mācības. Un šāda kontrole tika iegūta, aizdedzinot nevainīgus bērnus, tādējādi piespiežot vecākiem pieņemt viņu mācības. Ar šādu barbarismu sastapušies vietējie iedzīvotāji visā jūsu pasaulē. Arī viņi padevās, lai tikai aizsargātu savus bērnus. Pār tiem valdīja ar bailēm un nolādējumiem; ar mūžīgām elles ugunīm, ar Dieva Mīlestību te nav nekāda sakara. Bet Ļaunie dzīvoja pārpilnībā un godībā, tajā pat laikā daudzi cieta badu; un kaut arī cilvēki cieta badu un bija bez pajumtes, tiem vienalga bija jāatbalsta korumpētais režīms.

Mūsu misija ir izbeigt šādu pagrimumu. Katra negatīvā rīcība kalpo kā kaitējums jums un jūsu planētai. Jūs pacelsieties virs jebkādām domām par atriebību, dusmām un naidu. Šādas domas vienīgi kavētu jūsu ceļojumu Gaismā. Esot klusumā, ieklausieties tajā mīlestībā ar kuru mēs apņemam jūs un jūsu dzīves. Savienojieties ar mums, mēs būsim ar jums. Šo laiku vēsturi mācīs vēl daudzām paaudzēm. Katram jums ir sava nozīmīga loma. Kā jau aktieri, kas spēlē uz skatuves, jums vajadzēs vienam otru atbalstīt un palīdzēt. Lai cilvēces mīlestība izpaustos katrā izteiktajā vārdā! Jums jāiemācās mīlēt līdzcilvēkus, lai varētu mīlēt Radītāju. Savienojieties ar saviem sargeņģeļiem; jums ikvienam tāds ir, viņš gaida, lai varētu pakalpot un palīdzēt jums ceļojumā. Pagātnes Lielie ir atgriezušies, lai nostātos jums blakus un dotu savu ieguldījumu Gaismas atjaunošanā. Tie tika padzīti, lai varētu valdīt izvirtis režīms. Bet taisnīgums ir guvis pārsvaru un tie ir atgriezušies, lai atgūtos un pieprasītu celt gaismā visu slēpto un aizvākto. Mēs redzam „visu bildi” un beigu rezultāts pārsniedz jebkādas jūsu iztēles. Tas tiks paveikts Mīlestības vārdā. Mēs neesam atstājuši neko nepamanītu. Tāda ir Mīlestības Dieva griba. Dieviete Enerģija atgriežas uz jūsu planētas, nesot visiem taisnīgumu. Tiks atgūtas seno druīdu zināšanas un abas mūsu pasaules atkal ieņems savu vietu Visumā.

Cilvēki sāk saskatīt gaismu citos; un vēlas ar to savienoties. Visu laiku esiet atvērti, lai sniegtu palīdzību tiem, kuriem jāsaprot patiesība. Gatavi ir arī tādi cilvēki, kuri var paglābt jūsu valstis no destrukcijas. Tie izvirzīsies priekšplāna, lai vestu jūs uz priekšu. Bet daži var tikai tā ārēji izskatīties, tie patiesībā it klonēti (kopijas).

Patlaban notiek pārmaiņas banku sistēmā. Pavisam drīz tās nāks gaismā. Un mainīs visu. Tā bija mūsu pirmā prioritāte. Tieši viņi izmisīgi centās aizkavēt nenovēršamo un tie nāk tērpušies daudzās maskās. Uzmanieties! Uzticieties šajā jautājumā savam instinktam, tas nepievils. Kopā mēs ejam ceļu, kas ved uz patiesību, harmoniju, mieru un mīlestību visai cilvēcei. Jūs neejat vieni.

Jūs uzdodat jautājumu: „Kas ir Montekjū Kīns?” Labi, mana mīļā, tu vienīgā zināji manu būtību: to būtni, kura stāv aiz vārda, kas cīnījās uz Zemes tāpat kā jūs tagad daudzi. Mana misija bija pirmkārt iemācīties saprast- pret ko tad mēs esam. Tad, atgriezties Garā, lai nodrošinātu pēc iespējas gludāku Pāreju. Es vēlos pateikties visiem par tām pūlēm, kas padara to iespējamu.

Zemes Enerģija ir blīva. Šis blīvums rada nogurumu, pat spēku izsīkumu. Pakļaujieties tam, nenostājieties tam pretim. Tas ir svarīgi- atpūsties un savienoties. Kad vien iespējams, atpūtieties klusā vidē. Viss, kā tika plānots, ieņem savu vietu.

Tevi apbrīnojošais Montī.


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru