Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montague Keen - October 9, 2011

October 9, 2011
 
Mana mīļā, agrāk jau esam runājuši par to, kas notiks nākotnē. Nu tā, tagad tas brīdis ir pienācis, kaut arī daži atsakās apzināt notiekošo. Enerģiju pārmaiņas turpinās paplašināt apziņu, un jūs atkal savienosities ar visu kas ir un jebkad varētu būt. Atveriet savu prātu, meklējiet vajadzīgās atbildes. Jūs tās atradīsiet. Pienācis laiks atgriezties pie noslēptā. Jūs atturēja konkrēti apstākļi un turēja neziņā par jūsu patieso identitāti un likteni. Pilnīgi nenovēršami ir jāapvienojas atkal ar visumu. Tam ir jānotiek. Tas notiks. Viss ir sagatavots maksimāli gludai pārejai. Tumšie galvenos vilcienos jau ir zaudējuši savu varu. Tie klumpačo pa grimstoša kuģa klāju. Ļoti būtiska ir viņu aizvākšana, jo tie nespēj eksistēt mīlestībā un gaismā. Viņu loma pasaules arēnā ir nospēlēta. Viņu viltus personības ir jāatklāj pārējiem. Masas mostas gaismai, tās sāk runāt. Cilvēki sanāk kopā kā viens; tā radot lielo pārmaiņu enerģiju. Vienmēr atcerieties, šī ir jūsu planēta. Un tagad jūs esat izvēlējušies to atgriezt gaismā. To var izdarīt mierīgā veidā, jūsu spēks ir daudzumā. Tumšie sairs, tie nespēj eksistēt bez jums; bet jums tie nav vajadzīgi. Šis fakts ataust jūsu sapratnē tad, kad sanākat kopā, lai pieprasītu to, kas ir jūsu.

Pārmaiņām uz Zemes neiztikt arī bez kādiem vētrainiem notikumiem. Ziniet, tas, kas notiks, tam ir arī jānotiek. Pēc iespējas mēs aizkavēsim to, ko Tumšie varētu darīt, lai izraisītu bailes. Tiem nav kur slēpties. Aizvien vairāk cilvēku saprot reāli notiekošo, jūs pieredzēsiet policijas un armijas atmošanos faktam, ka tie ir atbildīgi par centieniem iznīcināt savus līdzcilvēkus. Arī tie pievienosies masām. Tumšajiem zudīs atbalsts, kas nodrošinājis atrašanos pie varas. Cilvēki sāks redzēt cauri melīgajai propagandai. Ja vien cilvēki neatbalstīs Tumšos, tad sabruks viltus monetārā sistēma. Tā izšķīdīs. Un bez šīs monetārās sistēmas tie ir nekas. Jums būs pieejama visa vajadzīgā palīdzība. Jums tiks dotas ļoti būtiski svarīgas un vajadzīgas tehnoloģijas, kas šajā brīdī jums ir pilnīgi nesaprotamas. Dzīve uz Zemes būs pilnīgi citādāka tad, kad tiks aizvākta kontrole. Panikas celšana izzudīs, un varas trakie būs atmaskoti. Fakts ir sekojošs- viņu viltus ticība par savas cilts pārākumu ir novedusi pie tagad esošā haosa. Bet viņiem es saku- viņu gals ir pavisam tuvu.

Masām es saku- ejiet uz priekšu ar mieru sirdīs un jūs mantosiet Zemi. Jums būs vajadzīga palīdzība, lai aizvāktu visus toksīnus, kas kaitējuši Zemei un jūsu pārtikas krājumiem. Mēs jūs iepazīstināsim ar daudziem jaunumiem, un jūs pārvarēsiet visas grūtības. Nekas nav nepārvarams.

Uzmanieties no viltus dieviem, kuri centīsies pārņemt varu. Tie solīs daudz, bet ziniet, ka tiem jūs esat vajadzīgi tikai kā vergi. Neiekrītiet tādos slazdos. Daudzus it kā vada lielie meistari utt., bet ļoti bieži tas ir paša ego, kas pieprasa uzmanību. Mums tur nav meistaru. Mums ir vareni pagātnes prāti, kas pieredzējuši dzīvi uz Zemes ar visiem tās pārbaudījumiem un satricinājumiem, un tie patlaban atrodas daudz labākā situācijā- lai jums varētu palīdzēt.

Visvairāk jums ir vajadzīga mīlestība un patiesība. Viss mainīsies tad, kad kopā sanāks labi cilvēki.

Mana mīļā, mums ir draugi, kuri ceļojuši no tālienes, lai palīdzētu. Tev tiem jāpievēršas. Uzticies un zini, ka viss ir savās vietās. Mācies pieņemt piedāvāto palīdzību, un tiksi galā ar visu ko no tevis sagaida. Labi būs tad, kad mēs būsim jūsu vidū. Tad mēs personīgi varēsim pateikt paldies tiem, kuri mums palīdzējuši patiesības atklāšanā cilvēkiem. Mēs apņemam jūs mīlestībā un gaismā.

Mana mīļā, vienmēr esmu ar tevi, turpinot sniegt pierādījumus. Es palieku tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru