Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montague Keen - October 2, 2011

October 2, 2011
 
Pienācis laiks, kad jāuzņemas atbildība pašam par sevi un tiem, kuri atkarīgi no jums. Kopā jums piemīt spēks gāzt apspiedējus. To var izdarīt bez mazākās vardarbības; mierpilnā demonstrācijā. Jūs esat korporatīvas alkatības upuri. Tas ir noziegums pret cilvēci. Paskatieties uz varas vīriem: tie rada krīzes un depresijas pēc savām iegribām. Pajautājiet, „kas tiem visiem ir kopīgs?” Pienācis laiks atvērt acis un sastapt patiesību. Kārtīgi pārbaudiet jums nodarīto, jūsu acu priekšā pastrādāto. Tas ir globāli. Un tas ir jāapstādina. Jums atņemtas pilnīgi visas tiesības. Tikai- jums visiem kopā sanākot- jūs atbrīvosiet sevi no apspiedējiem. Gadsimtiem ilgi esat bijuši sasaistīti, neko citu neesat zinājuši: jūs to pieņēmāt kā normu. Viņu misija ir jūs iznīcināt, un nerīkojoties, jūs ļaujat tiem turpināt.

Tie piesavinājušies ļoti daudz jūsu pasaules zelta; ja viņu ieceres neizdosies, tad tie plāno aizlaisties ar savākto zeltu prom no planētas. Zelts bija galvenais iemesls viņu atnākšanai. Mēs esam radījuši šķēršļus, lai neļautu aizmukt kopā ar zemes zeltu. Viņu laiks beidzies. Laiks aiziet un ļaut cilvēcei izvērtēt visu no jauna, tad izveidot jaunu valdības un naudas sistēmu, tā nesīs vienlīdzību, neskatoties uz rasi vai ticību. Pārmaiņas, kurās mēs piedalāmies, padarīs visu iespējamu. Tas ticis plānots jau ilgu laiku. Pirms aiziešanas tie paveiks arī kādas graujošas darbības. Tiem nebūs viegli atstāt finansiālās impērijas, kas uzbūvētas uz jūsu rēķina. Miers viņiem nav vajadzīgs. Viņu nauda iegūta karos. Patiesība ir neglīta, bet, lai dotos tālāk, jāskatās tai acīs. Jāierauga, kādi tie ir; visam jābūt savās īstajās krāsās. Tie jau ļoti ilgi slēpušies. Viņu valdīšana beigusies. Viņi radīja viltus scenāriju. Un izdzīvoja to. Tika radīti likumi, kas neļāva cilvēkiem neko apstrīdēt vai apšaubīt. Tas viss pamatots ar VĒSTURISKU MĪTU.

Pirms vairāk kā 60 gadiem, kad uzrakstīju „IEEJOT RĪTDIENAS MISIJĀ” ("A MISSION INTO TOMORROW"), jau tad redzēju vajadzīgās pārmaiņas, tikai tad pats vēl nezināju savu patieso misiju. Tagad šīs pārmaiņas pārraugu no šīs dzīves puses. Tu vienīgā mani pazini. Tu redzēji īsto Montī. Ļoti dziļi sevī saprati, ka man ir jāizpilda kāda misija. Un palīdzēji man it visā vienmēr būdama blakus, lai aizsargātu un mīlētu. Un joprojām, mana mīļā, daži izliekas, ka pazinuši Montī, un izsaka muļķīgus apgalvojumus, pat tādus, ka tie mani pazinuši labāk nekā tu, un es no šīs dzīves puses būtu runājis citādāk. Neviens nekad nav mani pazinis labāk par tevi.

Jāveic sagatavošanās darbi, lai varētu palīdzēt brīdī, kad sāksies masīvās pārmaiņas. Tie, kuri līdz pat šim brīdim, nolieguši patiesību, varētu apjukt un nobīties ne pa jokam. Bailes jāpārmāc. Tas ir ļoti svarīgi, jo Kabala ir īpaši eksperti- radīt situācijas, kas rada maksimālas bailes, lai tikai saglabātu varu. Es saku, šī ir viena no iespējām kā ieraudzīt brīvības gaismu. Arī laiks ir ierobežots, atlikuši mēneši, ne gadi.

ASV cilvēki mostas. Tie runā mierīgi. Pieprasa patiesību un taisnību. Mostas visa jūsu pasaule. Cilvēki sāk saskatīt patiesības gaismu. ASV notiek runas par „NOSLĒGŠANU”, lai varētu turpināt kontroli pār cilvēkiem. Jūs visi dzīvojat policejiskās valstīs, nav svarīgi- kurā. Paši vien no malas esat vērojuši to, kā jūsu pašu labā jums tika atņemtas brīvības izpausmes. Kā gan varējāt noticēt tādiem MELIEM. Tas darīts tikai tāpēc, lai panāktu kontroli pār jums. Lai izietu šos pārbaudījumu laikus, jums vienam otrs jāatbalsta. Jums nekad nebija paredzēta dzīve kā ieslodzītiem dzīvniekiem.

Pamostieties tam, kas esat- gaismas būtnēm, kuru gaisma varmācīgi tika apspiesta. Nepieņemiet reliģiju melus. Tās saka, ka esat dzimuši grēkā. Tā ir milzīga netaisnība, kas uztiepta maziem nevainīgiem bērniņiem, kas dzimuši no mīlestības. Vara šķobās. To atmasko un, važām krītot, atbrīvosities no tirānijas. Mana misija ir atmaskot korupciju un pagrimumu, lai savu brīvo gribu jūs varētu lietot bez bailēm no pretsitiena.

Daudziem no jums patlaban ir grūtības. Daži uz jaunajām enerģijām reaģējē vieglāk, citi izvēlas palikt ieslēgti bailēs, kur nauda- vai tās trūkums- nosaka visu. Tikai pacietīga sapratne palīdzēs tiem ieraudzīt gaismu. Daudzas laulības iziet šādu pārbaudījumu. Turpiniet mīlēt; ar savu piemēru laipni rādiet, ka šis ir tikai kāds lielo pārmaiņu periods. Pārmaiņas sāksies tajā brīdī, kad uz visiem laikiem tiks aizvākta kabala un pārticība atgriezīsies pie ikviena, ne tikai pie elites. Mīlestība uzvarēs, bet vajadzīga pacietība.

Pēc iespējas biežāk sanāciet kopā mīlestībā un harmonijā. Jūs esat pabijuši tajās enerģijās, ko rada Deivida Aika uzstāšanās. Tas līdzinās brīnumam, kā viņš spēj radīt mīlestību un harmoniju sarunas gaitā. Jūs to redzat un sajūtat: šī viena cilvēka paveiktais- pret visiem pārējiem- savu sasniedzis. Viņš ir godīga, dzīvot gaismā griboša cilvēka piemērs. Kad tiks rakstīta šī laika vēsture, tad viņa vārds tajā būs lieliem burtiem ierakstīts. Viņš tiks godāts. Visu savu dzīvi Deivids veltījis tam, lai aizvestu jūs uz Gaismu. Viņš ir bākas gaisma visiem, kuri meklē patiesību un viņa darbs dzīvos mūžīgi- patiesi dižs vīrs.

Katram sava loma šajā pārmaiņu laikā. Esiet viens otram. Kopā, mana mīļā, mēs gūsim panākumus. Tevi apbrīnojošais, Montī.

www.montaguekeen.com

http://gaismasdarbinieki.blogspot.com

tulkoja Māra Brante


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru