Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montague Keen - August 7, 2011

August 7, 2011
 
Beigas un noslēgums, mana mīļā, nekad nav vieglas; tāpēc ir saprotams, ka tie, kuri ir kontrolējuši jūsu Zemi un visu laiku domājuši, ka tikai vieni to arī turpinās darīt, cīnīsies līdz pašam galam, cenšoties saglabāt to, ko tie uzskata par pienākošos sev. Tas, ka tie nepieder Zemei, kļūst aizvien redzamāks ikdienas cilvēkam, jo cilvēki mostas. Atcerieties, ir jāsavāc gruži pirms Jaunā ienākšanas. Tici man, viss ir savā vietā, mēs esam novietojuši gatavībā cilvēkus uz visas Zemes. Kad mēs tiem teiksim, tie atklās sevi. Arī mēs esam plānojuši šo momentu un pie tam- ļoti rūpīgi. Mēs esam ļoti pateicīgi tām drošsirdīgajām dvēselēm, kuras ir sagatavotas celties un runāt patiesību.

Nekas šajā dzīves pusē nepaliek nepamanīts. Mēs esam labi sagatavoti. Es nesaku, ka tas būs viegli- dažiem tas būs ļoti sāpīgi. Bet jūs paši pārņēmāt savas planētas transformāciju, lai izglābtu to no Ļauno tvēriena. Jūs jautājat, vai tiem ir jāsaņem žēlastība? Vai tie nožēlos? Daudzi no tiem redzēs savas kļūdas un meklēs piedošanu. Mēs esam devuši tiem laiku atkāpties no saviem ļaunajiem plāniem un pārbaudīt viņu brīvo gribu.

Tiek sapulcināti pareizie un īstie cilvēki, lai tie būtu gatavi iznākumam. Mēs negribam nevienu šokēt, tāpēc lūdzam jums būt gataviem mūsu saņemšanai, mēs nāksim kopā ar tiem, kuri ir no citām planētām un tie mums palīdz kavēt Kabalas ļaunos plānus. kabalas ārpus- planētas banku sistēma brūk; tie nevar noslēpties no mums. Mēs vērojam viņu domas un tāpat arī rīcību. Mums tāpēc nav vajadzīga valoda. Garam ir daudz priekšrocību: mēs esam nemanāmi. Atslēgas un slēģenes nekavē mūs redzēt to, kas mums jāredz. Nav kur paslēpties.

Jūs jau zināt par daudziem izveidotajiem Centriem tiem, kuri joprojām vēl tic ilūzijai un tad tie saņems vajadzīgo palīdzību un spēs doties tālāk. Tā kā sāk grūt un sadalīties visi spēka sēdekļi- beidzot parādot pasaulei savu īsto seju- šis dažiem būs lielu apjukumu un baiļu laiks. Būs vajadzīga dziedināšana. Tā būs pieejama visiem, kam tā būs vajadzīga. Daudziem tā būs aizraujoša izpratne par to, ka viss, kam ticat- var notikt. Mēs esam jums pateicīgi par atbalstu. Bez jūsu atbalsta tas nebūtu iespējams. Pašā tumsas vidū jūs esat nostājušies par patiesību un viengabalainību.

Tīklā mēs esam divpadsmit. Tu, mana mīļā, esi mūs sastapusi un zini, ka mēs nākam ar mieru un tāpēc, lai glābtu jūsu planētu. Vēl ir arī deviņi tādi, kuri ir galvenā šīs Pārejas daļa. Daži jau atrodas uz Zemes un īsteno mūsu plānus; daži ir ieņēmuši cilvēku formu, tie neievēroti pārvietojas jūsu vidū. Tos pamana tikai tie, kuri dvēseles līmeni zina, kas tie ir.

Ir arī tādi, kuri ieņem cilvēka formu, ļaunu nolūku vadīti. Tie cenšas aizkavēt kustību uz Gaismu. Tu, mana mīļā, esi nonākusi kontaktā ar tādiem, tu esi redzējusi viņu formas-maiņu. Zinu, kaut arī tas ir noticis tavu acu priekšā, ir grūti to saprast un pieņemt. Šķietami viņi ir draudzīgi, bet to būtība ir pilnīgi savādāka. Jūsu pasaule ir tāds Labā un Ļaunā mikslis. Ir tādi, kuri sevi tēlo par tīriem un labiem, bet viņu vienīgais dzīves mērķis ir iznīcināt jūsu dvēseles un ievest jūs tumsas dziļumos, vienlaikus bez apstājas lūdzoties un piesaucot mīlestību un mieru. Tiek atklātas viņu dubultās dzīves. Bailes, ko tie iedvesuši nevainīgajos, tiks likvidētas un aizstātas ar mīlestību un pieņemšanu. Augusts ir ļoti svarīgs. Notiks daudzas lietas: dažas labas, citas satraucošas un bēdīgas. Nekad nezaudējiet beigu rezultāta redzējumu. Jūs esat daudzi, viņi tikai daži! Kopā mēs triumfēsim. Lai mīlestība ir jūs vadošā gaisma.

Veronika un es vēlamies pateikties visiem, kuri no tik daudzām zemeslodes vietām sūtīja viņai mīlestību un labākos novēlējumus. Šis ir grūts laiks tikt galā ar slimību un daudzajām ķermeņa pārmaiņām, kas visas vajadzīgas tāpēc, lai sasniegtu pilnu apziņu. Jūs visi esat daļa no mūsu vienības, kas atrodas uz Zemes. Katrai domai ir enerģija, tāpēc ļoti svarīgi ir sūtīt labas domas mazāk laimīgajiem. Mūsu darbs likvidēs nabadzību. Visi cilvēki būs vienlīdzīgi. Daudzas valstis vairs netiks izmantotas un turētas nabadzībā. Ieroči un tanki vairs nefigurēs lielo notikumu shēmās un uz visiem laikiem apstāsies nogalināšana.

Ar nepacietību gaidu iepazīšanos ar jums, kad es atgriezīšos. Personīgi vēlos pateikties par uzticēšanos un ticību man. Veronika man noticēja jau no mūsu pirmā satikšanās brīža. Kaut arī viņai uzbrūk un izsmej, viņa nekad, nevienu brīdi nav šaubījusies par mūsu projektu un tā īstenošanu. Mīlestība un uzticība, kas bija mūsu dzīvēs, turpina eksistēt, tās ir svarīgas un vajadzīgas tāpēc, lai turpinātu mūsu kopīgo darbu.

Jauns Sākums gaida pilnīgi visus uz Zemes. Esiet drošsirdīgi! Uz visiem laikiem aizslaukiet visas Tumsas Kabalas saites.

Mana mīļā, esmu vienmēr ar tevi. Tevi apbrīnojošais, Montī.


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru