Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montekjū Kīnu - July 3, 2011

July 3, 2011
 
PASAULĒ, KURĀ VALDA VISAPTVEROŠA KRĀPNIECĪBA, PATIESĪBAS STĀSTĪŠANA IR REVOLUCIONĀRA RĪCĪBA.

Džordžs Orvels

Šī apgalvojuma patiesība ar katru dienu kļūst aizvien skaidrāka un skaidrāka. Cilvēki slēpjas aiz sabiedrības, reliģijām, politiskajām partijām, tautībām; grupas mentalitāte kavē godīgumu un pieļauj neuzņemties atbildību par pausto viedokli.

Dienā, kad pārejat Garā, jūs esat pats par sevi, esat tāds kāds esat. Jūs nevarat aizslēpties aiz kādas muguras; jūs, viens pats atbildat par savu rīcību. Tā ir atskurbinoša doma, kuru šodien, kad jūsu pasaule saskaras ar vislielāko atmodu tās vēsturē, der apcerēt. Tie, kuriem ir bail no nenovēršamajām pārmaiņām, uzbrūk patiesības aizstāvjiem un kaunina tos. Spriedze redzama sejās, kuras vēlas jūs turēt kontroles cietumā. Nu jau ilgi tas vairs neizdosies: cietuma sienas brūk jūsu acu priekšā. Viņi ir ieņēmuši cilvēka formu nolūkā- lai jūs tos pieņemtu un atzītu.

Jūs esat radījuši Mīlestību un dalījušies tajā ar saviem līdzcilvēkiem- tā visapkārt radot un izplešot Gaismas enerģiju. Pavērojiet varas sistēmas brašos melu izplatītājus, tie ir iznīcinājuši jūsu planētu. Tagad visā pilnībā saprotiet, ko domāju, kad teicu- nekas nav tā kā izskatās (šķiet).

Kad Tie runā par Dievu, tad uzdodiet sev jautājumu, vai tas ir Mīlestības un Gaismas Dievs par ko ir runā vai arī Lucifera pielūgšana, ko viņi sauc par Dievu? Muļķīgi, bet, kad cilvēki dzird vārdu Dievs, tie kļūdaini to iztēlojas kā Mīlestības Dievu. Bet patiesībā cilvēki pielūdz Luciferu- un tos šausmina fakts, kad tas tiek pateikts! Jebkāda asins izliešana tiek veikta Lucifera godāšanai. Tieši tāpēc notiek tik daudzi kari. Tie visi notiek ap 33-šo paralēli. Šis fakts vien jau ir īpaši zīmīgs. Pētiet paši, atbildes nāks. Kad tiek plānotas politiskās slepkavības, tad ļoti svarīgas ir noteiktas lokāciju vietas, datumi utt.. nekas netiek atstāts nejaušībai. Jūs esat pakļauti tādai kontrolēti, kurai pilnīgi nerūp ne jūs, ne jūsu problēmas. Viņu iecere ir aizvākt trešdaļu iedzīvotājus. Mani ļoti apbēdina redzēt cilvēkus, kas tiek izmantoti šādu mērķu īstenošanai. Visiem, kuri vien saka patiesību un uzdrošinās spert ārā soli no pūļa, uzbrūk tādi, kuru motīvi ir greizsirdība un bailes. Šie uzbrucēji, mana mīļā, jāuzlūko līdzcietībā. Tie vēl nav tik tālu attīstījušies. Tiem bail spert kāju laukā no cietuma.

Atklāšana notiek katrā līmenī. Daudzi cilvēki sajūt vajadzību atklāt slepenībā turētās lietas. Tas ir Spēles Gals. Jaunajai Pasaules Kārtībai nevar un nebūs panākumu. Tie vēl cenšas piemānīt cilvēkus un saukt Jauno Pasaules Kārtību citos vārdos. Bet šobrīd cilvēkiem ir pietiekoši daudz zināšanu, kas ļauj redzēt cauri šādiem trikiem. Jums tie nav vajadzīgi, pavisam drīz būs absolūta naudas pietiekamība. Pavisam drīz.

Jūsu dzeramajam ūdenim tiek pievienota inde, jūsu gaiss ir piesārņots, tā viņi cenšas kavēt atmodu. Tie bombardē jūsu ar dažādām ķimikālijām, un joprojām sludina, ka viss tiek darīts jūsu labumam. Tie laipni smaidot apstiprina, ka jūsu intereses ir pirmajā vietā. Bet tiek darīts viss, lai aizkavētu jūsu satuvināšanos ar jūsu garīgo pusi.

Zinu, tev, mana mīļā, tas bija trieciens- saprast- jau kā bērns tu biji nelaimīgi izredzētā un tā brutālā izvarošana bērnībā bija daļa no tevis sagrāves plāna. Daudzus citus tas arī būtu sagrāvis, bet tevi tas darīja tikai stiprāku. Tu biji mana klints, mīļā. Tie darīs visu, lai tikai kavētu cilvēkiem savienoties ar Garu un uzzināt, kas tie ir patiesībā. Dvēsele dzīvo mūžīgi: ne visu laiku ķermenī. Tumsas Kabala domā, ka varēs mūžīgi dzīvot uz Zemes. Tie bez apstājas meklē veidu, kā to īstenot. Daudziem būs šoks uzzināt visu to, ko dara Tumsas Kabala, lai tikai paliktu dzīvi. Un vienlaikus tie dara pilnīgi visu iespējamo, lai kavētu jūsu ķermeņiem kļūt par kristāliskajiem, jo kristāliskajam ķermenim nevar uzbrukt nekādas slimības.

Kad tiks atjaunots pilns DNS, tad iemācīsieties lietot savu prātu, lai ceļotu un bez sasprindzinājuma un piepūles pārvaldītu savu dzīvi. Apgūsiet mīlestības spēku, domu un vārdu enerģiju un to, cik lielā mērā enerģija ietekmē ne tikai jūsu dzīvi, bet arī visu apkārtējo dzīves.

Nauda būs pieejama tiem, kuriem tā būs vajadzīga: tā ir vietā, tā pavisam drīz būs pieejama. Daudzi darbojas neredzamajā frontē, gatavi parādīties. Tu, mana mīļā, atrodies pulsa vietā, gatava doties tālāk. Tā ir atbilde uz tavu jautājumu. Jau ir doti skaidrojumi un viss kļuvis tīrs un skaidrs. Atmoda jānoliek pirmajā vietā. Tie, kuri tai kaitēs, tiks atstādināti. Mēs redzam domas un plānus- no Gara nekas nav noslēpjams. Tāds ir Dieva plāns Visumam- tam atkal jākļūst par vienu veselu. Tas būs aizraujoši atkal satikt savus biedrus no citām planētām. Mēs, Garā, palīdzam tuvināt šo brīdi. Tagad, kad zini, kas biji pagājušajā dzīvē, tas izskaidro- kādēļ tevi lūdza pildīt šo uzdevumu- atjaunot Patiesību un Gaismu. Jā, mana mīļā, tagad ir vieglāk, kad saproti, kādēļ tā notiek tieši ar tevi. Mēs dodam informāciju tikai tad, kad tā ir vajadzīga un to pieprasa. Mēs esam tevi vadījuši un turpināsim to darīt. Kopā pavadītais laiks mums bija ļoti nozīmīgs. Mēs pieredzējām mīlestību un piepildījumu. Mūsu darbs būs pabeigts brīdī, kad tiks atjaunota patiesība un tiks atgriezts viss karos izlaupītais un sapostītais, kad viss tiks savests kārtībā. Nevienam nav dotas tiesības ņemt sev nepiederošas lietas. Miers atnāks pie visiem cilvēkiem. Miera dēļ ir vērts censties. Korupcija iznīks- negodīgajiem nebūs kur paslēpties. Kad korumpētā naudas sistēma tiks nomainīta, tad vienā mirklī tiks anulēti visi parādi.

Tik daudz gaidāmā un tik daudz vēl darāmā. Kopā mēs to spēsim, ar mīlestību sirdīs un mieru- kā mūsu motīvu. Mēs un visi Gaismā strādājošie atjaunosim planētu Zeme.

Velti sev kādu laiku. Ignorē tos, kuri centīsies „sabradāt” mūsu darbu. Tie līdzinās maziem oļiem kādā ļoti mazā dīķītī. Mēs mīlestībā ejam kopā un pabeidzam mūsu misiju. Tevi apbrīnojošais, Montī.


Website: The Montague Keen Foundation
Tulkotājs: Mara



THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages availableat
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru