Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2012. gada 5. februāris

5.2.2012


   Montekjū vēstījums 5.februārī/2012


Man ļoti patika mūsu nelielā vakardienas tikšanās. Ir tik labi komunicēties ar tevi un mūsu draugiem. Mana mīļā, es joprojām tavā dzīvē esmu svarīga sastāvdaļa. Tie, kurus mīl, tie nemirst, tie dzīvo sirdīs. Mana dzimšanas dienas torte, kaut arī priekšlaicīga, bija jauka un visiem patika.

Biju laimīgs, ka varu paziņot labus jaunumus. Jau teicu, ka patlaban notiek lielā dzīves šaha spēle un viss nostājas savās vietās. Mēs progresējam- neļaujiet sevi apmānīt propagandai, kas vēlas, lai jūs noticētu, ka viss ir drūmi un slikti, un kari ir nenovēršami. Tās ir pilnīgas muļķības. Pavisam drīz šādi tādi notikumi kliedēs jebkādas šaubas. Tiem, kuriem būs jāizpilda sev uzticētā loma, zinās ko darīt un, kas no viņiem tiek gaidīts. Kad pienāks rīcības laiks, tiem būs viss jāpamet un jādodas turp, kur tas būs vajadzīgs. Uztveriet sevi kā „zvanu gaidošus”. Tāpēc esiet gatavi jau laikus. Jau vakar teicu, ka visi esat Amber Alert

zvana gaidās (amber- dzintars; alert- trauksme)- esiet gatavi, sagatavojiet pases.

Jūs bijāt gan satraukti, gan pārsteigti, kad runāju par tavu braucienu uz Āfriku. Tu neko tādu negaidīji. Visu sapratīsi vēlāk, kad mēs atklāsim vairāk informācijas. Kad mēs, šajā dzīves pusē, darām to, kas ir jāizdara, tad atvērsies vārti un visa cilvēce sanāks kopā kā viena. Neielaidiet sevī bailes, kas visu laiku tiek pludinātas no televīzijas: tas viss ir falši. Paredzēts jūsu kontrolēšanai. Skatieties nākotnē. Saņemsiet to, ko sagaidāt. Jūs radāt savu realitāti.

Viss slēptais kļūs pieejams ikvienam. Bagātība nesniegs nekādas privilēģijas vai priekšrocības. Katram atvērsies pilnīgi jauns dzīvesveids. Jā, mēs zinām, ka esat nepacietīgi un domājat, ka kaut kas nenotiek laikā. Tiem steidzīgajiem jāsaprot, ka runa te neiet tikai par jūsu pasauli vien, bet par visu visumu. Tas ir liels projekts. Jums jāņem vērā arī tas, ka Kabala dienu un nakti strādā, lai aizkavētu Atmodu. Tie mēģina inscenēt karus, jau nerunājot par iebrukumiem „draudzīgās zemēs”, nevainīgu cilvēku nogalināšanu un miesas bojājumu izdarīšanu; tas viss, lai iegūtu laiku un radītu bailes. Bet mūs nekas nevar un nespēs apstādināt.

Tas ir muļķīgi palikt pie vecajām uzskatu un kontroles sistēmām. Tās jums nepalīdzēs atgriezties pie Gaismas. Pārbaudiet patiesību. Jūs paši vien esat atbildīgi par savu dzīvi. Brīvā griba tika piešķirta visai cilvēcei. Kad prāts ir brīvs, tad atveras tik daudz jaunu iespēju. Tikai tad skaidri spēsit saskatīt to, kas izjaucis jūsu pasauli. Zombiji tikai atkārto viņiem teikto, nešķirojot nekādas vērtības, ik dienas jūs tos redzat savos TV ekrānos. Tie nedomā- un nevar- arī roboti rīkojas tāpat. Lai piekļūtu reālajai patiesībai, jums jāpievirzās tuvāk pagātnei uz senajiem laikiem. Jūsu pasaule ir daudz vecāka, nekā jums tas tiek teikts. Es vēroju tos, kuri ir ieklausījušies un sākuši pētīt seno Īriju. Cik šie pētījumi kļuvuši aizraujoši, interesanti un atbrīvojoši. Tiem atvērusies tā pasaule, kāda tā reiz bija, kādai tai atkal jākļūst šodien un pie kā tai jāatgriežas. Kad tiks atklāta un aizvākta prāta kontrole, Kabala jūsu priekšā stāvēs kaila. Un lūgsies žēlastību. Viņi ir atbildīgi par visa tā labā iznīcināšanu, kas bijis jūsu pasaulē. Atcerieties, jūsu klusēšana dod tiem atļauju turpināt savu Terora Režīmu, balstoties uz tādiem nepārliecinošiem argumentiem, ka pat 3 gadīgam bērnam būtu grūti noticēt.

No jums atkarīgs- kad tas beigsies; kad beidzot pateiksiet: „Nē... pietiek. Es jūsu vietā vairs nevienu nenogalināšu! Jums nav nekādu tiesību citiem diktēt noteikumus, jo paši esat tik izvirtuši un samaitāti.” Nogalināšana apstāsies, kad pietiekošs cilvēku skaits pateiks NĒ. Pienācis laiks uzņemties kontroli pār savu likteni. Mēs palīdzam tik, cik mums tas ir atļauts, mēs nedrīkstam iejaukties jūsu brīvajā gribā.

Banku darbībā valda haoss, jo tie izmisumā cenšas turēties pie visa vecā. Tie nevilcinās viens otru iznīcināt: viņiem bagātība ir dzīves skābeklis. Bez žēlastības tiek iznīcinātas veselas valstis, lai iegūtu pilnīgu kontroli pār cilvēci. Banku darbība balstīta uz meliem un krāpšanām. Cilvēki tagad sāk mosties šai apjēgai. Viss tiek sagrozīts un rādīts tikai vēlamais. Viņi galu galā, ļoti labi orientējas skaitļos un ciparos.

Katra cilvēka dzīvē pienāk tāds brīdis, kad tas vairs nevar paslēpties aiz kādas reliģijas vai tautības, par visu jāatbild pašam. Tāds laiks nu ir pienācis. Pēdējo divu gadu notikumi devuši pamatīgu vielu pārdomām. Jūs esat sastapušies ar opozīciju no vēl gulošo puses. Mīlestība un uzticēšanās viens otram devusi iespēju paveikt mums uzticēto. Un mēs to arī pabeigsim.

Tevi vienmēr ieskauj mana mīlestība. Tevi apbrīnojošais, Montī.


Website: The Montague Keen Foundation

Tulkoja: Māra Brante
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru