Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2012. gada 12. februāris

12.2.2012


   Montekjū vēstījums 12.februārī/2012


Veronika, mana mīļā, pienācis brīdis, kad visiem tiem, kuri ir atmodušies un apjēdz jūsu pasaulē notiekošo, ir jāapvienojas un jādara viss vajadzīgais, lai atgūtu savu pasauli. Tie, kurus sagaida kāda īpaša misija, saņems norādījumus, kad būs pienācis laiks izvirzīties priekšplānā. Tā ir jūsu iespēja glābt līdzcilvēkus no Kabalas pieprasītās asinspirts, kas apmierinātu viņu kāri pēc asinīm, protams, ne jau viņu pašu asinīm, tās tie sargā par visu vairāk. Tikai tiem, kuri tiek uzskatīti par zemākiem mirstīgajiem ir jāizlej savas asinis, lai apmierinātu kabalas totālās kontroles kāri pār jūsu pasauli.

Ar katru dienu kabala kļūst aizvien alkstošāka un alkstošāka pēc jauniem kariem. Viņi muļķīgi tic, ka iegūs laiku, lai atrastu kādu citu jūsu pasaules un tajā mītošo cilvēku pārvaldīšanas

veidu. Viņiem nāksies saprast to, ka pliks zelts nesniedz gribēto. Arī pret politiķiem vērstā nomelnošana sāk jau izgāzties. Lai kontrolētu masas, tiek lietotas bailes un prāta kontrole; bet arī šie paņēmieni pamazām jau sāk izgāzties. Tieši tā viņi sāk sevi atklāt un parāda savus īstos nodomus. Viņi ir gatavi iznīcināt cilvēkus masveidā, lai tikai apmierinātu alkas pēc totālās kontroles.

Viņos mīt ļaunuma spēks. Tas novedis līdz šai vietai. Kaut arī ārēji tie izskatās tāpat kā visi citi, bet lielākoties tas tā nav. Viņiem ir daudzas maskas. Neļaujiet sevi apmuļķot ar skaistiem vārdiem un falšiem solījumiem: pašos pamatos, viņi ir tieši tādi- neuzticami.

Nekad nevērtējiet grāmatu pēc tās vāka. Rūpīgi izpētiet to, kas jums tiek piedāvāts. Padomājiet, kā tas ietekmēs jūsu līdzcilvēkus. Neesiet lielgabalu gaļa, kas apmierina viņu vajadzības pēc asins ziedojumiem. Viņiem neļaus pārkāpt un mainīt nospraustās laika līnijas: viņu laiks beidzies. Un pašu radītās tehnoloģijas tos neglābs. Viņi nekad nav dalījušies tajās ar tiem, ko uzskata par zemākiem mirstīgajiem. Faktiski, jūsu dzīves ļoti apzināti padarītas īpaši sarežģītas un grūtas.

Viņi eksistē uz jūsu sāpju un ciešanu enerģijas. Drīz, es apsolu, tas viss beigsies. Cilvēki atkal smaidīs, stress un spriedze, pēdējo 2000. gadu BAILES beigsies. Tieši pirms 2000 gadiem aizsākās viņu plāni par pasaules pārņemšanu. Tieši tāpēc visā pilnībā tika sagrozīta jūsu vēsture un jūs kļuvāt par vergiem, piekaltiem pie savas planētas, atšķirti no visām citām ap Zemi esošajām planētām. Tie pamatīgi parūpējušies par to, lai noslēptu un paturētu noslēpumā visu to, kas varētu jūs padarīt zinošus par to, kas patiesībā esat. Tie ir viņi, kas radījuši priekšstatu par elli un sodīšanu; tas viņiem bija vajadzīgs un kalpoja tādēļ, lai valdītu un kontrolētu. Ja tikai jūs izprastu to enerģiju, ko izplata bailes un kā jūsu apspiedēji to izmanto. Tas ir viņu skābeklis. Tieši tādēļ tiem ir jāuztur bailes.

Jūsu pasaulē atgriezīsies mīlestība un cilvēki dzīvos mierā.

Mēs bijām laimīgiem, mana mīļā. Mēs pieredzējām īstu mīlestību. Mēs zinām, kāda ir dzīve mīlestībā. Mīlestība atver ceļu dvēselei. Tā izplata savu siltumu dzīves plūsmā. Mīlestība dziedina, tā ir neprasoša. Šos vārdus esmu tev rakstīju mūsu kāzu dzejolī. Mūsu mīlestība padarīja iespējamu turpināt darbu. Atceries, kā mēs atzīmējām Valentīna dienu. Ik diena būs Valentīna diena, kad pazudīs briesmīgais izdzīvošanas vajadzības drudzis.

Ja jūs redzētu savu pasauli tādu kā mēs to redzam. Pat jūsu laika apstākļus kontrolē. Slimības tiek radītas nolūkā uzturēt zināmu spriedzi. Zāles tiek ražotas tāpēc, lai izraisītu tālākas ciešanas, sāpes un stresu. Un to visu paveic tikai 1% pasaules iedzīvotāju. Kā ko tādu varēja vispār pieļaut? 99% cilvēces cieš 1% alkatības dēļ, tādu dēļ, kuriem te vispār nav tiesību atrasties. Tiklīdz tiksiet galā ar bailēm, tā viņi ir sakauti. Tad viņi sastapsies aci pret aci ar cilvēku spriedumu.

Mēs, Garā, nodrošināsim jūs ar visu to, kas jums vajadzīgs, lai varētu turpināt dzīvi uz Zemes. Mūsu Centri piedāvās padomu un palīdzību jebkādās problēmās. Abi ar Veroniku esam apsvēruši un plānojuši to, kas būs, kad Kabala tiks aizvākta. Daudzas reizes esmu teicis, ka šis būs notikumiem bagāts gads. Tas piedāvā iespējas izdarīt pārmaiņas, kas ir tik vajadzīgas, lai aizvāktu Kabalas kontroli uz visiem laikiem. Ļaujiet tam kļūt par jūsu pasaules mantojumu.

Mēs pateicamies visiem tiem drošsirdīgajiem cilvēkiem, kuri runā par korupciju un pagrimumu. Ļaunums vairojas, kad labi cilvēki par to nerunā. Jāizplata vēlme pēc patiesības. Cilvēki uz to atsaucas un sakustās. Atkārtoti saku, esiet uzmanīgi un saskatiet to dezinformāciju, kas jums tiek pasniegta, lai radītu viltus ilūzijas un cerības. Tiek darīts viss, lai novērstu jūsu skatienus no tā, kas jums ir jāierauga. Kabala ir ieradumu radījumi. Tie turpina lietot tās pašas vecās un ierastās formulas.

Jūs ieejat Jaunā Rītausmā. Aizraujošās pārmaiņās. No jums netiks prasīts nekas tāds, ko nevarētu sasniegt. Kad 99% sanāks kopā, tad būs tāda enerģija. Uz visiem laikiem tiks aizvāktas visas reliģiju un rasu barjeras. Uz to mēs ejam. Kopā esam neuzvarami. Tas ir mūsu iespēju logs. Nepalieciet tikai pie gribēšanas. Jums ir tik daudz pēc kā tiekties.

Mana mīļā, tu biji, tu esi un vienmēr būsi mana īstā un patiesā mīlestība. Esmu tevi apbrīnojošais, Montī.


Website: The Montague Keen Foundation

Tulkoja: Māra Brante
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru