Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

svētdiena, 2010. gada 28. marts

28.marts/2010

Montekjū vēstījums: svētdiena, 28.marts/2010

Ļoti daudzi zina par plānoto un plānos nākas ieviest izmaiņas, tādēļ jūsu pasaulē notiek interesantas lietas, tumšie joprojām cer īstenot savas nelietības. Bet ar nožēlu tie redz garām paejošo laiku, jo jāiekļaujas ir kādā noteiktā laika sprīdī. Zemes dabīgā attīstība un progresija nav apstādināma ne ar kādu spēku. Tie var kontrolēt Finansu pasauli un Valdības, bet Visums nepakļaujas viņu kontrolei. Tiem nebūs vietas jaunajā Enerģijā, tikai Tīrs Gars iesaistīsies un izbaudīs nākotni, kas balstīta uz Mīlestību, Mieru un Harmoniju. Gaiss būs tīrs, atbrīvots no cilvēku radītiem vīrusiem un piesārņojuma. Korupcija būs palikusi pagātnē, tā tiks ātri aizmirsta. Tie, kas nespēs pieņemt tādu dzīvi, tie aizies. Mūsu Pasaule, Gara Pasaule, tad būs brīvi apmeklējama un tā kļūs par jūsu Pasaules daļu, lai arī mēs atrodamies divos dažādos Dzīves līmeņos. Triumfēs Patiesība. Jūs atkal kļūsiet par Tīru rasi, nekādu iebrucēju, kas pagātnē iejaucās jūsu DNS.

Jūs esat redzējuši apstiprinājumus mūsu solītajam 2009.gada 5.decembrī. Patiesībai ir jānāk gaismā, ir jāapzina tik daudzu ciešanas, visas tās nevainīgās, aizskartās dvēseles, kam pāri nodarījuši tie, kam cilvēki uzticējās. Tie, kas teicās pārstāvēt visa Radītā Dievu, Mīlestības Dievu, tie, kas tā vietā, lai mācītu Mīlestību un Harmoniju nolika sevi augstāk par Dievu, tie pieprasīja naudu no cilvēkiem, kam tāpat jau nekā nebija. Vara un Kontrole bija pārņēmusi visu, pat cilvēkus nogalināja Dieva vārdā. Patiesību nevar noslēpt, neviens nav „Drošībā”, Taisnībai ir jāuzvar. Lai Zeme varētu virzīties uz priekšu, Ļaunumam un Korupcijai ir jāpazūd, ļaunuma dienas ir beigušās, nav vietas, kur paslēpties. Atcerieties, es tur biju, kad patiesības balss tika klusināta, es tur biju tad, kad Radītā Mīlestība bija aizklāta ar Ļauno. Es biju tur tad, kad meklējošie staigāja pa Tuksnesi meklējot vietu, kur varētu apmeties Gars. Es biju tur tad, kad neskaitāmas dvēseles tika iznīcinātas par patiesības teikšanu. Es biju tur tad, kad rakstīta vārda Zināšanu Progress tika salauzts un aizsūtīts nebūtībā. Es biju tur tad, kad Dieva sūtītu Cilvēku, kas nesa Gara Patiesību, IENĪDA UN PIESITA KRUSTĀ. Es biju tur tad, kad Gara sauciens tika apklusināts, tāpat kā jūs, tāpat kā jūs. Mums ir jāapzina nevis tas, kur mēs bijām, bet kur esam tagad. Uzticieties tiem, kas jūsu dzīvēs ienākuši visneparastākajos veidos, pamaniet tos Brīnumus, ko tie veic. Mēs esam jūsu pusē, tas nebūs viegli, bet mēs uzvarēsim, šo darbu iedvesmoja Lielās Gudrības Gars no šīs dzīves puses. Nav svarīgi, ko darīs ēnas Gara vai Zemes pasaulēs, tie zaudēs. Šis iemesls ir spēcīgāks nekā viņu Ļaunums. Mēs, kas atrodamies garā, atbildēsim cilvēces saucienam, tas notiks brīdī, kad šķitīs, ka Tumsas spēki ir uzvarējuši, tad nāksim mēs- vest jūs uz priekšu, uz labāku dzīvi.

2009.gada 5.decembrī mēs jums teicām, ka gatavojamies apmeklēt Balto namu un līdz marta beigām jūs sāksiet saskatīt pārmaiņas. Viņā joprojām ir Gaisma, viņš aizvien mazāk kļūst par marioneti. Mēs jums teicām, ka kāds masons pacels galvu, tagad redzami pierādījumi, ka ne tikai viens, bet divi masoni uzdrošinājušies atteikties no savas dalības organizācijā. Jūsu pasaule iziet cauri ļoti grūtiem laikiem, ko nesusi Cilvēku Alkatība. Labie ļaudis sanāk kopā, lai ar Gaismu cīnītos pret ļauno. Tu, mana mīļā, biji manas dzīves Gaisma un turpini tāda būt. Kopā mēs gūsim panākumus, es esmu tevi apbrīnojošais Vīrs, Montī.


Tulkoja: Māra
Email: marabrante@inbox.lv

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - CHINESE

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/SPANISH

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru