Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

pirmdiena, 2010. gada 5. aprīlis

April 4, 2010

Montekjū vēstījums: svētdiena, 04.april/2010



Lieldienu sveicieni jums un jūsu ģimenēm un mūsu draugu ģimenei daudzās valstīs, kuri tulko mūsu darbu, lai dalītos ar saviem līdzgaitniekiem Patiesības Meklējumos. Visus šos cilvēkus izvēlējās Gars, Patiesība tiks atklāta visos pasaules kaktos, nav citas izejas. Tumsas plīvurs tiks pacelts uz mūžīgiem laikiem. 2010. gadā aizvien vairāk cilvēku sastapsies ar patiesību, Baznīcas atbildēs par saviem Velnišķīgajiem darbiem, tāpat arī tie cilvēki, kas nelietīgi izmantojuši savu Spēku atrodoties pie Varas, tie tiks atmaskoti, šis ir Patiesības gads visiem cilvēkiem.

Jans R Kreins (Ian R Crane) satika tevi, viņš ielūdza tevi uz savu konferenci, AV Four pagājušās nedēļas nogalē ir vēl kāds, kurš veltījis sevi Patiesības atklāšanai. Mēs dalāmies ar tevi priekā par redzēto- tik daudzi cilvēki- 30 un 40 gadīgie visi meklē Patiesību, tie dzīvo Austrālijā, Amerikā, Spānijā, Šveicē, Īrijā un vēl tik daudzās pasaules valstīs, visi bija sanākuši kopā Mīlestībā, Gaismā un Draudzībā. Mēs solījām, ka cilvēki varēs sanākt kopā, Jana R Kreina darbi daudzus iedvesmo meklēt Patiesību, viņš ir Cilvēces Līderis. Jā, Nepatiesības Karma pavisam noteikti ‘atriebjas pašam darītājam’. Es jūs visus lūdzu nekad nenovērtēt par zemu jūsu spējas mainīt un ietekmēt visu notiekošo uz jūsu Pasaules. Ikviens un katrs esat Īpašs savās spējās. Kā jau tu dzirdēji īstu ekspertu viedokli, kas uzskatāmi pierādīja to, ka Klimata pārmaiņas ir Mīts, neviens cits bez jums pašiem neko nevar izdarīt jūsu Planētas progresa labā. GMO (ģenētiski modificēti organismi) lai vai kādi tie izskatītos, ir noziegums pret Cilvēci. Tu uzzināji kā nelegālo narkotiku industriju vada Valdības, kas ir gatavas izliet asinis, lai saglabātu kontroli. Janu R Kreinu vada Gars, viņš neuzradās nejaušības dēļ, pienācis laiks visiem sanākt kopā.



"History cannot be permanently falsified;
The Myth cannot stand up to the Scrutiny of Research;
The Sinister Web will be brought into the Light and torn to pieces,
However artfully it has been spun."
Dr. Jakob Ruchti 1915

„Vēsturi nevar mūžīgi viltot;
Mīti izšķīst rūpīgu Atklājumu un Pētījumu priekšā;
Ļaunais Tīkls tiks pacelts Gaismā un saplēsts gabalos,
Lai cik mākslīgi tas austs.”
Dr. Jacob Ruchti 1915

Es tevi vadīju, mana mīļā, noskatīties kādu īpašu interviju pagājušajā nedēļā, man vajadzēja, lai tu savienotos ar to Dāmu, viņa bija zinājusi par tavu darbu garīgajā Līmenī, mēs jutām, ka pienācis laiks tev ar viņu sastapties. Tev par pārsteigumu, viņa detaļās „zināja” par daudziem mūsu Plāniem, tas jums abām bija fantastiski. Tad es apsolījos, ka mēs gādāsim, lai priekšplānā uzrastos visi pareizie cilvēki, bija īstais laiks sastapties ar kādu, kas patiešām ir Apgaismots un strādā ar Garu. Ļoti daudzi ir gatavībā savienoties, atstāj to mūsu ziņā, mīļā, mēs zinām labāko laiku rīcībai. Šis tev būs darbīgs gads.


Viss, ko līdz šim esam paveikuši bija sagatavošanās pamats, lai būtu Fons, kur ierasties Garam, lai savienotos ar tevi un izvestu tevi no bezcerības. Tā būs Mācību vieta visiem, kas vēlas piedalīties Pasaules tālākajā virzībā uz tās jauno eksistences stāvokli. Londona būs Gaismas kopija citām valstīm, kas vēlēsies radīt centrus. Tev ir stāstīts par to, kas sagaidāms un kā tas beigsies. Daudzi centušies tevi aizkavēt, tie nav novērtējuši Gara spēku, mēs nekļūdīsimies. Jūs tagad tuvojaties Dzīves noslēgumam, to pagātnē jau daudzi bija paredzējuši. Ej uz priekšu zinot, ka visi tikāt izvēlēti radīt tādu pasauli par kuru varējāt tikai sapņot, pasauli bez Kariem, Nabadzības, Ciešanām, visiem dzīvojot Mierā un Harmonijā. Kā esmu tev teicis, tas ir jūsu testaments nākotnes paaudzēm.


Man ir ļoti žēl, ka tev ir nācies sastapties ar tik daudziem patiesi Ļauniem cilvēkiem pēc manas aiziešanas, kaut tavs Ceļš tev būtu bijis vieglāks, mana mīlestība tevi spēcināja.


Pienācis laiks pusdienot ar tavu ģimeni, lai svinētu Lieldienas, es, protams, būšu ar jums. Esi lepna par visu sasniegto, tāpat kā mēs. Es palieku tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.



Tulkoja: Māra
Email: marabrante@inbox.lv


THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru