Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

pirmdiena, 2010. gada 17. maijs

16. maijs/2010

Mūs atcerēsies nevis par mūsu uzvarām vai zaudējumiem cīņā vai politikā, bet par mūsu ieguldījumu cilvēces garam.
Džons F. Kenedijs (nogalinātais ASV prezidents)

Tā kā jūsu pasaule lēnām mostas acu priekšā notiekošajai realitātei, atcerieties, ka mēs- garā- esam te, lai jums palīdzētu. Šeit atrodas Gaismas Būtnes, kas gaida jūsu lūgumu palīdzēt, Gaismas Būtņu rīcībā ir cilvēces glābšanas plāni vērsti pret tiem, kuri plānoja pārņemt jūsu pasauli, un jūs šausminātos, ja vien uzzinātu viņu plānu detaļas. Katrā valstī dzīvo cilvēki, kas ir atmodušies patiesībai un tie var nodrošināt jūs ar nepieciešamajiem pierādījumiem, lai jūs apgaismotu.

Korumpētie ir triumfējuši, kamēr jūsu prātos valdīja sīkumi un nieki. Jūs neesat nekas vairāk kā marionetes viņu lielajā shēmā. Jūs esat zaudējuši savu domu brīvību, izpausmes brīvību, runas un kustību brīvību, jūs esat pakļauti kontrolei un iemidzināti ļoti maldīgā drošības sajūtā. Jūs skatāties TV un filmas, kas radītas jūsu Smadzeņu Skalošanai, lai liktu jums noticēt par ienaidniekiem, kuri plāno jums uzbrukt un iekarot jūsu pasauli. Jums tiek mācīts ienīst citu reliģiju un rasu pārstāvjus, būt aizdomīgiem un vienmēr modri stāvēt sardzē pašiem nezinot par ko. Kur te ir MĪLESTĪBA? Jūs tiekat bombardēti ar padomiem par to no kā jābaidās, pavērojiet labāk tos, kas izplata bailes...kas ir tas, ko tie slēpj, ko tie paši dara tajā laikā, kad jūs sevi drudžaini aizsargājat no tā sauktajiem ienaidniekiem? Tie plāno pārņemt jūsu pasauli. Tieši tagad jūsu deguna priekšā tiek plānots jauns Karš, viņiem ir svarīga un nepieciešama asins izliešana. Nesen tie devās uz Īriju, lai piedalītos sapulcē, tiem tika teikts, ka tie ir NEVĒLAMI un viņu plāniem nebūs panākumu. Mēs svētām Patiesības aizstāvjus un patiesības paudējus. Tikai Patiesība un vēlreiz Patiesība atbrīvos jūs.


Jūsu pasaulei aizvien pietuvojoties Jaunajai Rītausmai, esat droši, ka Garu Pasaule atklās sevi un savienosies ar Zemi agrāk nebijušā veidā. Īstais laiks ir pienācis, mēs gatavojamies tam Garā tāpat kā jūs uz Zemes. Visums atvērsies, zināsiet kā pabarot izsalkušos, jo trūkums ir cilvēku radīts, tas ir noziegums pret cilvēci. Tumsas Puse jūsu pasaulei cenšas uzspiest ģenētiski modificēto labību, tie jau kontrolē bankas, vēlas kontrolēt jūsu pārtikas piegādes, tie sevi iedomājas par Dievu, kas kontrolēs pilnīgi visu. Jums ir jāpretojas ĢM pārtikai neskatoties uz apgalvojumiem un runām par šīs metodes priekšrocībām. Es to zinu, man bija saimniecība un daudzus gadus es lasīju lekcijas par lauksaimniecību, tā bija manai sirdij tuva tēma. Kad mūsu Fonds būs darboties spējīgs, Gars varēs dzīvotspējīgi vadīt un dot cilvēcei padomus kā dzīvot dzīvi visiem esot līdzvērtīgiem, nekad vairs cilvēki neizmantos citas zemes, neatņems to derīgos izrakteņus, minerālus un neekspluatēs cilvēkus. Nav vietas korupcijai, tā nespēs izdzīvot Jaunajā Enerģijā. Jau tagad tumsas pārstāvji klaiņo pa pasauli meklējot drošu patvērumu, tiem atsaka, nekur tos negaida, ar naudu tie nespēj nopirkt to ko meklē. Atcerieties daudzreiz teikto: „Lēnprātība valdīs pār pasauli”. Pavisam drīz to pieredzēsiet. Korupcija un mantkārība būs pagātnes sastāvdaļa, ne tikai visi pasaules iedzīvotāji sanāks kopā kā viens, bet citu planētu apmeklējumi būs pieejami visiem, tiks saprasts Visums un tas, kā tas funkcionē, tā tam ir jābūt.

Es varu jums parādīt kā tas notiks, jā, tas ir kā TV skatīšanās ar ciet acīm. Daudzām manis teiktajam lietām jau redzami pierādījumi un jūs sākat saprast lietu kārtību. Man ir vieglāk uzskicēt attēlu nekā izteikties vārdos par mūsu plāniem. Mēs esam viens- jūs un es-, es atrodos šajā Dzīves pusē un strādāju, lai īstenotu mūsu mērķi un pabeigtu darbu, bet jūs to darāt Zemes pusē. Žēl, mana mīļā, tev ir jāiztur korumpēto uzbrukumi, ļaunie pavisam drīz redzēs savas kļūdas.

Mums, kas atrodas Garā, ir tikpat aizkustinoši kā tev, lasīt visas tās e-pasta vēstules no visas plašās pasaules, ko sūtījuši cilvēki, kuri atrodas uz pareizā ceļa un vēlas dzīvot Gaismā. Diemžēl tu nevari visām tām atbildēt individuāli un vēl pagūt veikt pārējos darbus. Es vēlētos pievienoties tev un izteikt pateicību visiem, kas ir kontaktējušies ar tevi, mēs, Garā, esam laimīgi sveikt šos cilvēkus Gaismā. Kādu dienu cilvēki paši redzēs sava padarītā darba svarīgo ieguldījumu.

Lūdziet, es lūdzu visus jūs lūgt, lai viegli ieietu un pārietu Gaismā, jūsu pasaulei atkal būs viegli un tā dzīvos Mierā. Korumpētie nodarījuši Zemei lielus bojājumus, Zeme ir dzīvojoša planēta, tā atgūsies. Jūsu visu veicamais darbs, lai to īstenotu, tiek augsti novērtēts. Cilvēka radītajām problēmām- nabadzībai, slimībām, trūkumam un ciešanām- vairs jūsu pasaulē nebūs vietas, skatieties nākotnē ar ticību.

Mana mīļā, mums ir jātiek galā ar daudzām lietām, kas tevi pārāk uztrauc, bet nokrati tās no sevis pirms pat saskaries ar tām. Viss ir paātrinājies, esiet gatavi, korumpētajiem nebūs panākumu, bet tie nepadosies bez kaujas. 2010. gadā būs redzamas daudzas pārmaiņas, daudzi to ir paredzējuši. Daudzas lietas ienāks Gaismā, pienācis ir īstais laiks.

Rūpējies par sevi, centies atpūsties, zini, ka vienmēr esmu ar tevi kā vienmēr ļoti lepnais tavs Vīrs. Tevi apbrīnojošais Vīrs, Montī.


Tulkotājs : Mara
marabrante@inbox.lv

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION

http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU

http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH

http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS

http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru