Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

pirmdiena, 2010. gada 17. maijs

Response to Stephan Hawking comments

Montague Keen 18 April Message:

".....they cannot silence me now, they refused to face the overwhelming evidence. I repeat once more, the Scientific Establishment remains resolutely hostile to the Paranormal, but the contemptuousness with which its leading spokesmen treat it has all the hallmarks of the last-ditch desperation of those who feel encircled by the advance of the old enemy..."

http://www.montaguekeen.com/articles/montague/apr18-2010.htm

The Disclosure Project

Atbilde uz Stīvena Hokinga (Stephen Hawking) komentāriem- 2010.gada 26.aprīlī


Ļoti žēl, ka Stīvens Hokings ir pievienojis savu balsi pieaugošajam ksenofobiskajam (visa svešā neieredzēšana) pulkam un bailēm, kas saistītas ar vārdu „Svešinieki”.

Otrkārt, kā zinātniekam, viņam būtu jāzina labāk: jebkurai starpzvaigžņu civilizācijai pieder tādas tehnoloģijas, ka Zemes resursi tiem nav vajadzīgi. Ja varat ceļot ātrāk par gaismu, tad varat manifestēt visu nepieciešamo. Punkts. Vēl vairāk, JA tie būtu naidīgi- kopš citas civilizācijas apmeklē Zemi (skat. www.DisclosureProject.org)- tad tas būtu kļuvis pilnīgi skaidrs jau tad, kad mēs uzspridzinājām pirmo atomieroci 1945.gadā. Līdz šim brīdim neviena vieta uz Zemes nav iekarota, ieņemta vai kolonizēta.

Hokingam vajadzētu atturēties no baiļu trauka saviļņošanas ar kara spekulācijām attiecībā uz visu, kas saistīts ar „svešiniekiem”. Jūs varētu jautāt: kādēļ mēs veicam šādus paziņojumus, ja vien ne Hokings pielej ūdeni militāri-industriālajam-finansu kompleksam, kas gūst ienākumus no bailes vairojošiem kariem?

Stīvens M. Greer MD

2010.gada 26.aprīlī

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru