Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

pirmdiena, 2011. gada 16. maijs

15 May 2011

Montekjū vēstījums

15.maijs/2011
 
Vārti ir atvērušies. Patiesība plūst visos virzienos. Tumsas Kabalai vairs nav kur slēpties. Viņu propagandu atspoguļo TV, radio un laikraksti. Valdības baidās no atmaskošanas un rada notikumus, kas novērš jūsu prātus no apjēgas par to, ka dzīvojat un atrodaties Ilūzijā, lai jūs turpinātu domāt, ka tāda dzīve ir īsta un patiesa.
 
Neticiet tam, ko jums stāsta. Nekļūstiet par labprātīgi iesaistītajiem planētas Zeme destrukcijā. Viss tiks atjaunots. Cilvēki dzīvos mierā un cieņā, kad reiz korumpētie sapratīs, ka tiem nav kur slēpties. Ticiet man, tiem bail no atmaskošanas! Cenšoties aizkavēt patiesības atklāšanu, tie šomēnes apmeklē Īriju, lai radītu iespaidu, ka joprojām spēj turēt pasauli tumsā un pakļautībā. Tie ir gatavi stiept garumā, lai tikai saglabātu kontroli, un tādēļ izliekas par draudzīgiem. Es lūdzu jums sūtīt gaismu un mīlestību Īrijai, lai izkliedētu Tumsu, kas to patlaban apmeklē. Pavisam nesen Īrija jau bija kļuvusi par uzbrukuma mērķi un saņēma ļoti smagu enerģijas plūsmu. Lai atgūtos, būs vajadzīgs laiks.
 
Kāpēc tā tiek darīts? Ieskatieties dziļāk. Atbildes ir tepat, kad vien sākat vērīgāk ielūkoties. Kāpēc viņi tik pēkšņi uzbrūk Īrijai? Jūsu domas ir ļoti stipras. Jūsu domu spēks var radīt pasauli, kurā dienas kārtībā valda miers un mīlestība, tad apstāsies arī nogalināšana. Jūs to varat paveikt, ja vien būs pietiekošs cilvēku daudzums, kas vēlēsiet lai tā notiktu. Izejiet no tā ‘žurku skrejceliņa’, kurā ar varu tikāt ielikti. Tie plānoja lejupslīdi: tagad tiek radīts pārtikas deficīts. Tā viņi to redz. Ja viņi netiek jums klāt ar vakcīnām, tad tagad jums uzspiedīs pārtikas deficītu. Kādi viņiem gan ir ļauni prāti. Atceries, mana vecmāmiņa no mātes puses mēdza teikt, ka viņu prātos „Nauda līdzinās Mīlestībai”. Viņi nemāk mīlēt. Tie tiecas tikai pēc naudas. Un tā vajadzīga par katru cenu- lūzt vai plīst. Tāpēc jūsu pasaule kļuvusi tik neauglīga un tukša, tai trūkst mīlestības un līdzjūtības. Jārīkojas jums, risinājums ir jūsu rokās. Neļaujiet tam vairs turpināties.
 
Tagad atrodaties absolūtās pārmaiņās. Jūsu lūgšanas tiek saklausītas un saņemat uz tām arī atbildes. Visas cilvēces vajadzības tiks apmierinātas. Ticība un uzticēšanās tiks atjaunota. Pastāv daudzi labi cilvēki, kuri gatavi iznākt priekšplānā un palīdzēt iziet Lielo Pāreju. Ja runājam par Tumšo Kabalu, tad nauda tos nepasargās no viņu likteņa. Taisnība būs. Jūsu bērni augs tīrā vidē, elpos tīrs gaisu un neēdīs ģenētiski modificētu pārtiku. Tiks likvidēti slimību cēloņi. Slimības tiek lietotas nolūkā samazināt iedzīvotāju skaitu. Lai gan uz Zemes ir vairāk kā vajadzīgs vietas, kur cilvēkiem dzīvot. Pastāv milzīgi zemes plašumi, kas nekad nav tikuši apdzīvoti vai lietoti, bet tie tiek turēti slepenībā. Viss tiks atklāts.
 
Smaids un laipns vārds rada labu enerģiju. Mīlestība un smiekli kļūs par normu. Saule un labums, ko sniedz saules gaisma tiks atkal atjaunots. Tumšie pilnīgi apzināti un ļaunu nodomu vadīti ir bloķējuši jūs no šī varenā enerģijas avota, radot neīstu mākoņu slāni starp Zemi un Sauli. Ar zinātnieku palīdzību tie meklējuši veidus kā iznīcināt jūsu planētu, nevis apvienojuši savas zināšanas nolūkā padarīt dzīvi uz Zemes par skaistu pieredzi- kādai tai būtu jābūt.
 
Daudzi no jums ir tik tikko pieskārušies un skāruši dzīves virspuses patiesības. Jūs neesat pieredzējuši, baudījuši vai dzīvojuši normālu dzīvi, jūs esat dzīvojuši tikai Tumsas Kabalas ierādītajos parametros. Jums nav izdevies saskatīt to lielo un vareno pasauli, kuras daļa esat. Padomājiet, cik skaisti tas būs, kad tiks likvidēti visi aizspriedumi un brīvi varēsiet paši par sevi domāt. Reliģiju un valdību uzliktās kontroles sistēmas tiks aizvāktas uz mūžīgiem laikiem. Jūs iemācīsieties cienīt un godāt citas tautas, viņu kultūru un folkloru. Senie cilvēki daudz, daudz vairāk nekā jūs tagad saprata Zemi, Saules pārvietošanos un zvaigznes. Jums vēl daudz kas jāiemācās no senajiem rakstiem un pieminekļiem. Centieties redzēt un saprast Zemi tādu, kādu to redzēja senie cilvēki. Jums tiek teiktas absolūti nepareizas lietas. Faktiski, viss pilnīgi pretēji patiesībai. Kabala darbojusies tūkstošiem gadu garumā. Paslepus tie manipulējuši ar pilnīgi visu un cilvēki kā aizmiguši pieņēma visu, ko tiem stāstīja, neapšaubot un nedomājot līdzi.

 
Bailes tikušas mākslīgi radītas un kādas noteiktas valstis ir izvēlētas būt par „sliktajām”, lai tādējādi nodrošinātu iemeslus invāzijai. Veltiet laiku, lai saskatītu lielāku notikumu kopskatu. Pajautājiet, kurš vienmēr kaut ko iegūst? Ticiet man, tie vienmēr ir vieni un tie paši. MELI ir jāpārtrauc un tā tas būs. Mēs, šajā dzīves pusē, vēlamies lai jūsu pasaule tiktu atjaunota tās agrākajā varenībā, lai atkal atjaunotos kontakti ar citām planētām un Gara pasauli. Tāds ir mūsu darba mērķis, un ar jūsu palīdzību mēs to sasniegsim pavisam drīz. Apņemiet sevi gaismā un mīlestībā. Tumšie tām netiek cauri.
 
Es palieku tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.


Tulkoja Māra Brante

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru