Permision


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Es, Veronika, Montekjū Kīna atraitne, dodu atļauju Marijai Luisai de Vaskonsellos tulkot Montekjū vēstījumus viņas mājas lapā. Montague Vernon Keen ir reģistrēta Preču zīme (Trade Mark), man pieder arī autortiesības No.2366610 (Copywrite No. 2366610)

trešdiena, 2011. gada 11. maijs

8 may 2011

Montekjū vēstījums: 8.maijs/2011

_________________________________


Šobrīd uz Zemes starp Gaismu un Tumsu notiek karš. Savā izmisumā saglabāt varu, jūsu Sātaniskie Pavēlnieki izmanto sātaniskā kalendāra īpašos datumus, lai sapulcinātu cilvēkus un radītu saviļņojuma stāvokli, un cilvēki, neko nezinot un nenojaušot, atdotu savu enerģiju sātanam. Cilvēki tiek izmantoti, lai tuvinātu pasaules destrukciju. Katra pulcēšanās rada enerģiju un to var izmantot kā labuma, tā sliktuma vairošanai. Tas atkarīgs no jums. Pagājušā nedēļas nogale tam bija lielisks piemērs. Redzējāt saviļņojumā pārņemtus cilvēkus- gan Londonā, gan Romā tika izmantota katra enerģijas drusciņa. Atpalikt nevēlējās arī ASV, tādēļ izveidoja paši savu notikumu, un palaida to kā džinu no pudeles, radot pat vēl lielāku enerģijas daudzumu.
Mans labais draugs Dr. Ruperts Šeldreiks (Dr Rupert Sheldrake) izprot Morfisko lauku labāk par jebkuru citu cilvēku, kā arī to, kā šī enerģija tiek izmantota. Zinātnieki ļoti labi zina par Zemes Enerģiju Līnijām. Uz tām būvētas baznīcas, mācību tempļi un zāles, piramīdas utt. Cilvēki par tām zina jau no senseniem laikiem. Eksistē tādi, kuri pārtiek no jūsu enerģijas un asins izliešanas, kā arī no cilvēku ciešanām. Lūdzu, dodiet savu enerģiju tikai tam, kas ir godājamas un labs, mīlestībai un gaismai; jo vēl tik daudzi no jums atrodas hipnotiskā stāvoklī un kā aitas klausa katrai komandai. Pamostieties jūsos plūstošajai Dievišķajai enerģijai. Neļaujiet to lietot tiem, kuriem ir slikti nodomi.
Meklējiet noslēpto. Jūsu patiesā un īstā vēsture palīdzēs saprast, kāpēc planēta šobrīd atrodas tik kritiskā stāvoklī. Kad pietiekošs cilvēku daudzums sāks pieprasīt patiesību, tad tā arī tiks atklāta, un tie, kuri jūs turēja ieslodzījumā, atstās planētu, jo viņi nevar izdzīvot paši par sevi. Lai izdzīvotu, viņiem esat vajadzīgi visi jūs, viņiem ir vajadzīga jūsu enerģija. Un tagad pajautājiet paši sev, kam pieder spēks?

Jums ir izvēle- viņiem gan nav! Mūsu plānā ietilpst nomainīt pilnīgi visu veco enerģiju, lai cilvēki pēkšņi varētu ieraudzīt sev priekšā taisnu ceļu, kas tos vedīs pretim dzīves uzlabojumiem. Tie modīsies. Tie sapratīs, ka visam ir sava cena. Daudziem nāksies iziet uz kompromisu, lai ļautu arī citiem dzīvot pieklājīgu dzīvi. Jums apkārt jau patlaban atrodas pareizie cilvēki, kuri spēj un rosina jūs īpašā veidā. Jūs atgriezīsieties pie vecajiem labajiem labības audzēšanas paņēmieniem utt., pirms vēl visas bīstamās ķīmijas tiks ar varu jums uzspiestas.
Šobrīd notiek arī ceļojumi visumā, par tiem gan neko nezināt. Kabala ceļo. Tie lieto slepenībā turētās tehnoloģijas. Tie var dematerializēt un atkal materializēt objektus, tādus kā, piemēram, bruņojumu. Tie ir daudz attīstītāki nekā jūs domājat vai spējat iedomāties. Viņiem ir ļoti svarīgi turēt jūs neziņā par ļoti daudzām lietām. Viņi domā- jo mazāk zināt, jo viņiem labāk. Tieši tāpēc viņi piepilda jūsu dzīves ar sīkumiem un niekiem. Tie rada pieprasījumu pēc tādām materiālām lietām, kas jums patiesība nemaz nav vajadzīgas.
Tie, kuri meklē un runā patiesību, tiek izsmieti, tādā veidā kavējot patiesības noskaidrošanu. Cilvēces ceļojums pretim patiesībai ir tikko sācies. Programma ir sākusies; nekas tai nespēs stāties ceļā. Cilvēces lielākais vairums ir pieprasījis pārmaiņas, tāpēc esiet mierīgi- tās notiks. Ļoti ilgi cilvēce ir pavadījusi mežonīgā vidē. Pienācis laiks atgriezties ganāmpulkā.
Tas, kas jums ir jāzina, nav atrodams TV. Veltiet laiku lasīšanai. Izglītojiet sevi! Patiesība ir jums visapkārt. To viegli atrast, un reiz uzsākuši, jūs pieredzēsiet piepildījumu un saviļņojumu. Patiesība atbrīvos. Tiem, kuriem ir bērni, lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, kas tiek viņiem mācīts. Kādas prāta kontroles metodes tiek pielietotas, kādas zāles dotas. Kādas ķimikālijas atrodas ēdienā, kas tiek dots bērniem. Pienācis laiks apšaubīt un izpētīt pilnīgi visu. Kad iziesit tam cauri- un es apgalvoju, ka izdzīvosiet visā tajā, kas jums vēl tiks uzmests- jūs gūsiet agrāk nepieredzētu piepildījumu. Jūsu senči un visi lielie svētie un gudrie, kas reiz staigājuši pa Zemes virsu, tagad atrodas kopā ar jums katrā jūsu ceļa solī. Patiesību vairs ilgāk nenoslēpt. Jūsu pasaulē notiek tik daudzas un dažādas lietas, par kurām nezināt pilnīgi it neko. Pavērojiet meļus. Saskatiet melus un nepieņemiet tos kā notiekošu faktu. Pienācis laiks pacelt balsi. NĒ ir tik vienkāršs, divu burtu vārds, tikai tas jālieto. „Es saku nē” ir ļoti svarīgs paziņojums, un tas lietojams tad, kad netaisnība redzama jūsu acu priekšā. Vai esat laimīgi par nevajadzīgo nogalināšanu, kas tiek darīta jūsu vārdā? Jūsu valstis ir iegājušas citu valstu teritorijā- lai „aizsargātu nevainīgos”. Bet nogalināti tiek tieši šie nevainīgie, sakropļoti un atstāti bez pajumtes. Vai jūs tam piekritāt? Kas vajadzīgs, lai jūs pamostos, lai izietu no apstulbināšanas? Centieties skatīties ar mīlestību un sapratni pret tiem, kuriem ir kādas vajadzības un piesauciet un lūdziet par tiem.
Tu, mana mīļā, savas dzīves laikā esi iepazinusi daudzus īpašus cilvēkus. Ko viņi tev devuši? Tu zini, ka viņi ir mīlestība un līdzjūtība, jo šīs īpašības ir īpašas. Viņu spējas rūpēties par citiem, sasniegt citus, tas piepildīja viņu dzīves. Viņi ir atstājuši neticami spēcīgu iespaidu visos satiktajos cilvēkos, arī tajos, kas lasījuši viņu darbus. Tie nav aizmirsti, vienalga dzīvē vai nāvē. Tas ir piemērs visiem- labi nodzīvotas dzīves.
Ticiet sev. Un sekos panākumi. Jūs apspiedusi un izmantojusi ļoti gudra un Ļauna Kabala, tās nodoms ir iznīcināt visu to, kas jums ir svarīgs, mīļš un svēts. Bet eksistē arī citi, kuri gatavi iet uz priekšu un aizstāt ļaunos, stājoties viņu vietās, tāpat ir cilvēki, kuri gatavi atmaskot korupciju. Pienācis pārmaiņu laiks- TAGAD.
Mēs atgriezīsim planētu Zeme tās īstajā vietā Visumā.
Mana mīļā, tevi apņem mana mīlestība. Tu biji tā gaisma, kas rādīja man ceļu. Es esmu tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.


Tulkoja Māra Brante

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mksvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://mkjapan.blogspot.com/ - JAPANESE
http://mkinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkinlatvian.blogspot.com/ - LATVIESU
http://mkingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish
http://mknederlands.blogspot.com/- NEDERLANDS
http://mkchannelings.blogspot.com/- PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru